Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sampon colorant

Recommended Posts

Ieri am facut o tampenie, mi-am luat un sampon nuantator de la Londeston, care cica ar fi trebuit sa-mi reinprospateze culoarea parului pana la urmatoarea vopsire. Mi-am luat un blond inchis, arata super culoarea pe plic, insa dupa ce am aplicat-o aseara, m-am trezit cu un saten spre roscat, [q] de la blondul deschis pe care il aveam. Mi-am spalat parul de doua ori aseara, azi dimineata din nou l-am spalat, mi-am aplicat o masca din galbenus, ulei de masline si lamaie doar ca sa-l mai spal odata. Se duce cate putin din culoarea aceea la fiecare splalare dar vreau sa stiu daca a mai folosit cineva acest fel de sampon colorant, si dupa cate splari isi revine parul la culoarea initiala. Pe plic scrie ca dureaza aprox. 8 spalari. Sper sa fie invatatura de minte [bang] si sa nu mai fac astfel de greseli.

Criss si Alex

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

..pai mai ai 4 spalari si ai scapat. Poate doar 3.

Eu am patit-o cu un roscat. Stai linistita, nu-i incurabil!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Depinde foarte mult de culoarea propriei podoabe capilare. Si e o idee buna pt experimente.

Io ma felicit ca am scapat dupa cca o luna de roscat, nu cred ca m-as fi suportat mai mult in varianta aia. Acu ma bate gandul cu un brunet, dar unul negru-albastrui...cum o prinde pe un saten f. deschis?

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Pai asta ma linisteste si pe mine, mai am 3-4 spalari si am scapat [:D], desi daca ma uit bine in oglinda, nu-mi sta rau, acum e un blond inchis spre aluna dar poate m-am obisnuit eu prea mult cu blondul si nu ma vad altfel decat blonda. Oricum m-am lecuit nu mai fac astfel de experimente pe capul (parul) meu.

Criss si Alex

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...