felimarin Publicat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 7, 2007 Fetita mea de 3 anisori merge de doua saptamani la camin. Am avut si pana acum probleme cu raceli dese. Dupa o saptamana la camin deja a facut otita, desi ii administram Luivac. Nu am intrerupt luivac-ul, desi a trebuit sa ii dau antibiotic. In plus, de ieri e si ragusita. Daca este o mamica care a avut probleme asemanatoare,cu raceli repetate, cum s-au rezolvat? Nu am cu cine sa o las acasa de fiecare data cand raceste, iar la camin nu o primeste racita, nu au voie sa le dea nici medicamentele. Ma gandesc sa merg si la un dr homeopat, va rog recomandati-mi pe cineva in Pitesti de care ati fost multumite. Mai ales ca nici nu prea mananca la gradi, pt ca nu sta nimeni sa ii dea sa manance, ca sa se obisnuiasca singureiid="red">, dar deja a slabit 1kg in doua saptamani si cred ca e necesar sa ii dau si vitamine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyda Postat Octombrie 7, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 7, 2007 cand ti-am citit postarea m-am recunoscut pe mine cea de acum cativa ani .am avut cativa ani cumpliti ,luni de spitalizari ,zeci de tratamente cu fel de fel de antibiotice ,siropuri ,etc.am facut tratamentele date de medici,dar in paralel am facut si tratamente naturiste si homeopate .pentru inceput iti recomand un medic bun care este si fff draguta cu pacientii:dr.Bujor de la spitalul de pediatrie,ea imi recomanda si tratamente naturiste atunci cand aveam probleme cu cel mic .i-am facut cura cu BRONHOVAXOM 3 ANI LA RAND SI IN FIECARE INCEPUT DE TOAMNA OSCILOCOCCINUM.Pt tratament homeopat am mers la Dr.Cati Floroiu ,avea atunci cabinet in Nord in spatele blocului turn din capatul blocurilor L,langa facultatea Brancoveanu. nu stiu adresa exacta dar iti pot explica unde este daca esti interesata . nu stiu daca mai este acum acolo,dar iti pot da un nr de telefon de la cabinet si de acasa de la ea ,sper ca sunt valabile.ti-ai activat PM?[flo][flo][flo][flo] dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.