Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

mami_2007

Recommended Posts

Roxaniciid="red"> dupa cum spuneam ,dupa calculele mele ar trebui sa am vreo 8-9 saptamani,dar dupa ecograf nu am decat vreo 5 saptamani;de asta a zis dr sa mai revin peste doua saptamani sa vad daca evolueaza sarcina sau nu.

In privinta simptomelor pot sa spun ca fata de Daria cand nam stiut ces alea greturi,acum stiu;nu sunt foarte puternice dar sunt;o singura data mia fost rau tare cu stare de lesin,in rest doar seara in general am senzatie de greata si nu prea stiu ce sa mananc;pot sa am de toate in casa ca eu vreau altceva;

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

(evolutia dariei)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

salut mamicute

ce zi frumoasa e azi cred ca iesim la plimbare putin

am vazut ca bbii vostri mananca mancare pt bbi printesa mea nu mananca ce ii fac special pt ea dar mai mananca cu mine din mancarea mea. tot ce mananca e mar cu biscuite lapte cu cereale si ce mai ciuguleste de la mine.

roxaniciid="red"> super vestuta.

si ce "fetita" frumoasa e Raresica[pup]

Ana[mamica] de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)

POZE PRINTESA

VARSTA PRINTESEI

Povestea nasteriiid="orange">

Pai la cezariana....in juma de ora am fost gata[bruta][bruta]

in schimb m am refacut foarte repede;la cateva ore dupa dormeam pe burta si a doua zi m am dus la fata pe picioarele mele;cand am ajuns acasa nici nu ziceai ca m au taiat

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

(evolutia dariei)

salut si eu tot stupul din prima zi de serviciu!

pe matei l-am "instalat" la mama, incepand de joi. aseara ne-am intors in bucuresti, ca doi parinti denaturati ce suntem, fara copil. stateam ca tampii prin casa, nu ne gaseam locul. parca nici nu mai stiam ce sa ne spunem ... doar noi doi.

va dati seama ca am vb cu mama la tel de cateva zeci de ori. matei este foarte bine, a papat, a dormit, s-a jucat, a "vorbit" cu jucariile, a iesit afara ... acolo va avea parte de mult mai mult aer decat in bucuresti.

am vazut tot ce-ati mai pus la cale, care a mancat, care nu ... la capitolul asta, pentru moment i-am scos lui matei ficatul de pui si o sa i-l reintroduc mai tarziu. motivul: nu-i place, drept pt care nu-l chinui. mananca destule altele. ieri i-am introdus pestele: file de cod cu legume (morcov, brocolli, conopida), putina zeama de lamaie si putina smantana. i-a placut ... chiar foarte mult.

pt cele care au introdus deja pestele ce soiuri le dati?id="red">. am vazut si pangasius la selgros (parca adina zicea ceva de pestele asta), as fi incercat, insa toate pungile ce le-am vazut eu aveau bucatile de peste mult prea lipite intre ele si mi s-a parut greu de "spart" cate o bucatica.

cand a aparut bb in viata noastra?id="red"> cand am hotarat noi ... din prima, fara prea mult stres ... decat ... o fi, n-o fi! pt asta multumim lui DD ca am fost foarte norocosi. daca era timpul lui? pai noi suntem impreuna de 4 ani, casatoriti de 2, daca era dupa noi cred ca am fi facut copilul de acum 4 ani, insa ... am asteptat sa ne casatorim, sa-mi schimb eu locul de munca si ... cam atat. casa nu avem si probabil ca nici nu vom avea f curand, avand in vedere cam ce salt a facut piata imobiliara si ce putere de cumparare avem noi. oricum ... ne zbatem, dam din coate ... vom vedea.

bb2id="red"> nu punem problema, ci mai degraba inclin spre NU.

apropo de papa la bebe peste 7 luni si de mamaliguta cu branza si smantanaid="red">: mie pediatra mi-a spus ca de-acum ii pot da lui matei cam orice, incluzand macaroanele cu branza (??) si mamaliguta cu branza si smantana, ciorbita acrita cu zeama de lamaie. deci ... am baiat mare, dom'le. bine ... ca noi tot mai agale o luam.

sanatate la toti bebeii si toate mamicile si toti taticii bolnoviori!

va pup si ... sunt cu ochii pe voi!

[mamica] mami de [baietel]Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

fetele din lumea intreaga (mai putin romenia) va rog sa imi spuneti daca ai vostri dr ce va sfatuiesc in ale diversificarii v-au zis cand si cum (daca) sa introduceti branza calcica sau de alt fel sau iaurt sau smantana sau unt in alimentatia lui bebe.

Is doar curioasa. Va rog nu ma lasati in aer.

Ioana, serv usor si sa nu iti fie dor de Matei prea tare.

Asta cu mamaliguta cu branzica mi-a zis si mie pediatra la care mergem, da io mama nebuna nu stiu daca o sa ii fac, io am multe dubii in cap si pana ma dumiresc io ce si cum face raresu 1 an.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

id="right">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...