Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by camelia_daniela

Referitor la ocuparea timpului cand nu putem iesi afara, voiam sa va spun ca noi ne distram mai nou cu filmulete haioase de pe you-tube si parca trece timpul mai usor!

id="quote">id="quote">

pentru cami sau pentru daria trece timpul mai usor?[:D]

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei

filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei

montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

• Răspunsuri 205
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by anda77
quote:Originally posted by camelia_danielaReferitor la ocuparea timpului cand nu putem iesi afara, voiam sa va spun ca noi ne distram mai nou cu filmulete haioase de pe you-tube si parca trece timpul mai usor!
id="quote">id="quote">pentru cami sau pentru daria trece timpul mai usor?[:D]mami de poet(09.12.2005)poze cu puiutul meu, Nichita-Andreifilme cu puiutul meu, Nichita-Andreimontaj anual"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
id="quote">id="quote">Pentru amandoua [:D]!Mai, s-o vedeti cum da din cap si se belenghene ca momotanu' asta! N-am reusit s-o filmez, dar e haioasa rau!EDIT: Anda, ma bucur ca ai gasit o grai pe placul tau! Din descrierea ta pare ok si sper sa si fie asa! Faptul ca, deocamdata, sunt putini copilasi, le-ar da timp sa se ocupe bine de Nic la masa (si nu numai!) si nu s-ar pune problema de stricatul programului !Bafta multa si tinem pumnii stransi![pup][mamica]Cami & Alexandra Daria [hop] (02.01.2006)id="Script MT Bold">id="size2">id="black">Did="red">aid="blue">rid="purple">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="green">eid="black">sid="orange">tid="blue">eid="purple"> sid="limegreen">iid="orange"> iid="red">aid="blue">rid="purple"> ... cid="blue">rid="red">eid="green">sid="orange">tid="purple">eid="black">!id="red">id="size2">
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
id="size2">id="black">
Postat

Tot cu ajutorul lui you-tube am descoperit si am invatat un cantec care ii place Dariei fooooarte mult - il asculta de "n" ori si aproape l-a invatat :

o lume minunata ! feat. mami [:D]

[mamica]Cami & Alexandra Daria [hop] (02.01.2006)id="Script MT Bold">id="size2">

id="black">

Did="red">aid="blue">rid="purple">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="green">eid="black">sid="orange">tid="blue">eid="purple"> sid="limegreen">iid="orange"> iid="red">aid="blue">rid="purple"> ... cid="blue">rid="red">eid="green">sid="orange">tid="purple">eid="black">!id="red">id="size2">

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

id="size2">id="black">
Postat

Mama, rau e sa nu ai timp de nimic[bang][bang][bang]

Anda ma bucur ca ai gasit o gradi ok, sper sa fie asa si in continuare, Doamne ajuta!

Cami ma uit maine la filumletul cu mezina, banuiesc ca asta ne arati nu? Acum n-am boxe, ca doarme maimutza[:D]

Roxi despre ce tablita se vorbeste in propozitie? Ceva de scris? Mi-ar trebui si mie, ca deja am pix peste tot (pereti, frigider, siofnier, etc)[alcool]. De unde e cumparata?

Lavi succes la bucatareala...mersi ptr linkul la salate[:D], deja am in plan cateva, io-s mare fan salate [pofta]

Ripley tot ce pot sa fac este sa te incurajez. [pup] si [flo], va fi bine

Miri azi s-a deschis Realul,dar e omor inca, am inteles ca e deschis non-stop, sa vedeti ce shopping la 2 noaptea fac eu[bis]. N-am fost, cand ma duc va anunt.

Noki mai ai nitel si iei pisica de coada[;)]

Eu la faza cu reangajatul sunt cea mai linistita, daca stau sa ma gandesc, nici n-am intrerupt munca[:D]..

Meems [pup] ptr revenire, fug sa vad si pozele voastre!

Ina ce faci, mai esti prin zona? Sper ca sunteti bine

Intalneala de we unde se face si la ce ora? Sa vad poate ajungem si noi

Carticele eu ii iau lunar Winnie the pooh si e tare multumita de ele, mai ales ca-i dau voie sa le coloreze cum vrea ea[:D]. Apoi are cartile ei cu animale, e fan carti cu animale, le arata pe toate si face ca ele...mor de ras cand o intreb cum face tantarul? si ea: buzzz[:-)))]. Povesti nu asculta, nu are rabdare si nici nu insist. Daca ii citesc nu mai adorme in veci, la noi trebuie sa fie liniste ca sa adoarma.

Hai ca m-am ouat ditai mesajul, sper ca maine sa am mai mult timp[pup]

[mamica]Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007

povestea nasterii Mirunei

filmulet aniversar [i]

filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Originally posted by madau

[Roxi despre ce tablita se vorbeste in propozitie? Ceva de scris? Mi-ar trebui si mie, ca deja am pix peste tot (pereti, frigider, siofnier, etc)[alcool]. De unde e cumparata?

..... Povesti nu asculta, nu are rabdare si nici nu insist. Daca ii citesc nu mai adorme in veci, la noi trebuie sa fie liniste ca sa adoarma.

[/url][/font=Comic Sans MS]

id="quote">id="quote">

mada, tablita o poti vedea in pozele cu alexia care se afla in contul comun de e-mail/ yahoo.

Idem si alexia la ascultat povesti..si citit inainte de nani si asa ma chinnuie ca pe hoti de cai, povesti la nani imi trebuie [alcool]

andaid="red">, [pup]

meemsid="red">, focul e foarte aproape de casa sora-mii, ei sunt plecati de vreo luna in louisiana si maine se intorc acasa sa vada daca totul este ok.( noroc cu guvernatorul)

Sanatate multa micutei rianna, tare scumpa trebuie sa fie cand iti spune ca mergi sa o iei inapoi.[pup]

laviid="red"> si a mea muceste, sper ca pana la intalnire sa ii treaca.

camiid="red">, e scumpica foc daria.Bravo ei ! fii-mea este foarte selectiva, daca nu ii place ceva urla si spune ca nu pace pana opresc chestia.

Eu sunt necajita ca am aflat ca azi a murit tatal lui mihai si nu imi mai arde de nimic.Si ca sa fie ziua completa, in timp ce vorbveam cu catalina pe mess, suna la usa politia .....am primit reclamtie de la nebunul de jos( cel cu manelele la maxim) ca cica fac galagie si plimb nu stiu ce prin casa.( stiti ca este o vb pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti) gata si-a dat foc la valiza, auzi domne il deranjeaza copilul meu ca se joaca...pfui...asa nervi mi-am facut ca mi s-a facut rau.

va pupic.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Postat

Roxi... sa inteleg ca e vorba de socrul tau? [:(] Condoleante!

Sper ca totul e ok cu casa surorii tale. Si fratele meu e in zona respectiva, imi povesteste cat de greu e sa respiri cand esti afara...id="size1">

Cami [pup] Abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletul.

Anda, bine ca s-a rezolvat cu gradi.

Ripley, putere s-o scoateti cumva la capat cu bona.

Madau, asa si Rianna, ii trebuie liniste totala ca sa adoarma. Am tot vrut sa te intreb... S-a obisnuit Miru sa doarma fara... degetul tau? [:D]

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Postat

Mneatza!!! Sunt matinala, ca de obicei, ca am un studiu de caz de facut pana se scoala terorista-sefa!

Roxi, condoleante pentru socrul tau. Din postarea ta deduc ca nu erati foarte apropiati, dar oricum un asemenea eveniment este foarte trist.[V][V] Cat despre vecin... incredibil ce nesimtit! Si ce a zis Politia?

Anda77- de acord cu toate observatiile pozitive si negative facute de tine! Sper ca de data asta sa fie cu noroc alegerea, din cate zici tu premizele mie mi se par ok. Acolo e un fel de bona cu mai multi copii, pe moment. Sa speram ca nu vor mai veni foarte multi, ca e cam in toi de an scolaro-gradinitesc.Doamne ajuta sa fie bine![rugaciune]

Meems ma bucur ca nu sunteti in pericol. Am vazut dezastrul din Malibu la TV si m-am ingrozit. Am vazut de asemenea si pozele din contul comun din Santa Barbara. Suuuperbe. Iar voi o familie tare reusita si frumoasa![8**]

Madau- hai, mai, chiar asa de disperati au ajuns romanii??? Sa ne zici cand se linistesc apele sa mergem si sa dam cu ochiul...Cum e la scoala? Ai fost la ceva cursuri?Unde esti tu studenta, ca nu mai stiu..[ups]Comunicare?Unde?

INTALNEALA- hai s-o stabilim pe duminica dpa-amiaza, ca sa poata veni si Lavi cu bufnitele ei. Ramane Kiddy Land????? Mie-mi convine in ambele variante. Roxi, nu ne-ai zis insa detaliile - pret, unde este lcalizat...

Ripley- te intreb iar de varianta gradi program scurt+bona pentru Ana. Nu e nimik aproape de voi? Sau nu ti-ar conveni tie din varii motive? Eu asta as vedea-o ca o solutie super ok - imbini socializarea + invatatul constuctiv cu familiaritatea casei data de faptul ca doarme de pranz acasa, sta totusi restul dupa-amiezii acasa...

Cam atata-mi maintesc pe moment...fug la sudiul de caz.

Poze cu Sarah si mami [mamica]

POZE ANTALYA

Filmuletze poznase id="blue">1 2 3 4 si 5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">
Postat

nokiid="red"> ai sesizat bine,nu eram apropiati insa nu ma lasa indiferent si mai ales il vad pe mihai ca sufera.Si eu sunt de acord tot cu ziua de duminca. Locul se afla la timpuri noi pe splaiul unirii, intrarea in week este 30 lei, este un spatiu f mare sunt si mese si scaune( depinde de noroc sa nu fie ocupate) si au si bar la etaj- de obicei liber.

Cat priveste politia romana imi puneau tot felul de intrebari cum ca as avea nu stiu ce masini in casa si alexia era langa mine in timpul asta, niste nesimtiti...de fapt nu politia ca ei au venit la sesizarea nebunului.

meemsid="red"> [pup].

xandraid="red">, am citit mesajul tau, se rezolva.

madaid="red">, am uitat aseara sa iti spun ...in auchan si undeva la 11 lei.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...