Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Postări Recomandate

Postat

helou,

Moni , ai asteptat mult si bine ,dar degeaba , azi noapte nu m-am mai pus la comp . A iesit bine. Nicu a ajuns inaintea musafirilor [8D], a intrat in sufragerie si a vazut masa aamenajata a ramas masca [^]. Cica pe cine am chemat ? [dual][^]. Nici nu se astepta , a pozat imediat toate , si frigiderul asa incarcat cum era cu attea platouri. Au veniit 5 persoane, printre care 2 fetite de 10 ani , care s-au jucat cu Clara , asa am putut avea si eu putina liniste sa stam de vb . Am pus muzica , toata camera era decorata , a placut la toata lumea [^].

A iesit bine surpriza nici prin minte nu i-a trecut ca fac asa ceva .

Am pus aici cateva poze http://www.dropshots.com/ana_m#date/2007-12-07/13:35:25

mai ramane sa le pun pe ce de mos Nicolae dar acum le-am bagat pe astea asa in graba .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)

http://www.dropshots.com/ana_m

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ana-super petrecerea,papa arata delicios!Bravos!

Moni- scuze ca nu pot pune pozele, mi-a luat sotul laptopul ca pe al lui l-a cam stricat Emma si nu a ajuns sa ia altul,cica maine il ia, si nu mai stau sa pun softul si pe asta fix.Deci mai pe seara sper sa le descarc.

Merg sa pregatesc papa pt ALex, poate mai incolo iesim un pic la[bang] ToysRus, ca deja fulguieste la noi si sper sa dorm si eu mai incolo 1h ca azi noaptea, emma s-a trezit odata ca a visat ceva si a poi la 6.40-ciudat sio alex s-a frichinit de 2 ori si el- paote il durea vaccinul sau spre dimi a facut kk[bang]

O zi buna!

Denisa [mamica]'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Postat

ANA M-AI OMORAT [pofta] Super ca a iessit bine,dar ai si tras pe la bucatarie [:D]

DENISA [hia]

Eu am terminat factura si acum astept sa ma duca acasa colegul,deocamdata a mers sa duca ceva muncitori in comuna alaturata,deci in ca 10 minute decolez si eu,daca nu mai repede.

MONI SI DIANA (01.01.2006)

[foto]

" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) id="blue">id="size1">

Postat

Mersi de urarile de ieri si de aprecieri. E adevarta ca am tras ceva la bucatraie,Moni,id="red"> dar sa nu crezi ca chiar asa de mult [alcool]. Ieri 3 ore , si cu o zi inainte am mai pregatit niste chestii . au mancat putin invitatii ,am ramas cu multa mancare , avem ce manca 2 -3 zile [alcool]. Chestia e ca fac cam mult , nu prea am masura , dar nu-i bai . Puteam sa chem vreo 10 [alcool]. Mie imi si place sa fac asa ceva la nebunie.

Silviid="red"> , parca tu m-ai intrebat , cu masina mergem si noi acasa . aceasi problema : bagajele [:D]. Acum sa vedem ca Nic are concediu din 22 pana in 1 inclusiv [bang], daca e asa inseamna ca in noaptea de revle sa ne punem la drum [bang][bang][:D]. Nici nu poate fii vb , a mai cerut vreo 5 zile libere , nu prea a fost seful incantat de idee [bang]. Pana la urma nici nu mai ajungem [bang], ca doar asa nu are rost ca suntem 4 zile pe drum. Om vedea ce va mai fii .

Cosmiid="red">, eu nu vad und e sunt pozele cu noul look ?

Sotul are azi zi libera , si acum bibileste masinile [:D]. Le spala, aspira , face bec geamurile. Vreo 5 ore cica are treaba [:D][bang]. Of doamne of [:D]. Azi vrem sa mergem si la cumparaturi .

Denisaid="red"> [pup]

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)

http://www.dropshots.com/ana_m

Postat

salutare!!!

nu am net acasa, nu stiu de ce...or fi mancat soarecii cablurile, naiba stie.

acum sunt la Clau la birou, imediat mergem la Canda si Filip.

nu cred ca am timp sa schimb capitolul, incerc cat fumeaza sotul o tigara.

sun la RDS sa vad ce naiba se intampola. si tel. e mort.

[pup]

Gio si [auto]Marco (6 ian. 2006)

pozeid="blue"> si filmulete Marcoid="blue">(1)id="blue">,(2)id="blue">,(3)id="blue">

Marco- ingerashul nostru(montaj)id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...