Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Postări Recomandate

Postat

Salutare si de la noi!

Ingridid="red"> mabucurca si-a revenit Diana,au si ei faze si faze te credca te-ai speriat ca si eu as fi facut la fel.

Ali, id="red">felicitari de baietel, tare ma bucur pt tine pupici

Moni id="red">eu din pacate nu am reusit sa vad filmuletul cu geometria ca se incarca cu viteza melcului turbat in 10 min pana la 15% dupacaresebloca, banuiesc ca Diana recunoaste figurile,pupicei de la noi pt micuta matematician.

Alinaid="red">,ma bucur ca ai scris,pupici lui Ayan ca tare imie simpatic, deci face si el treaba, e responsabil cu caldura [:D].

Ana id="red">spor la treaba, frumos ca faci surpriza, sigur o sa fie impresionat. Pupicei Claritei sa ii treaca repede si sa fie si ea pregatita de petrecere.

La noi cred ca Mos Nicolae o sa vina in seara sata ca sa vada si Jean-Paul reactia lui Alain [:D] care va avea in papucei un joc lego mare cu statia de politie, de la mine doua pulovarase si ceva maruntisuri.Noi il serbam si ca onomastica acum[;)] desi nu cred ca o sa fac ceva special ca nici nu am cu cine nici nu cred ca intelege el mare lucru. O sa ies astazi saiau ceva maruntisuri sa facsafie ceva mai deosebit.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

INGRID pai eu i l-am lasat pana s-a saturat si a venit si mi l-a pus pe birou cu indicatia sa continui eu treaba [:D] Nu m-am gandit ca-i toxic ca si asa abia apas eu sa iasa din el,ea sigur nu reusea.

Acum tot intreaba UNDE PECHEM? UNDE PEACA DIANA? I-am zis mai devreme ca plecam.Iesim la plimbare si sa mai vad prin magazinele din zona una alta,ca n-am fost de-un cincinal.Si azi e soare afara,alta viata [bis].Si vreau sa iau bata,probabil o las cu Ghitza si eu mai circul,sa nu ma vada ce cumpar.

Ha ha zice: CE MICA IETI! Eu m-am uitat sa vad catre ce zicea si cum n-am vazut nimic,am intrebat-o cine-i mica? Raspunsul ei : Diana [:D]

Merg sa ne echipam si plecam ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

[foto]

" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) id="blue">id="size1">

Postat

Neatza!!!

am ajuns si eu pe-acasa si astia cu mobila nu[bang]. am fost sigura ca nu vin devreme si nu termina pana aduc piticul de la gradi.

am luat un bat si pt. noi nu am gasit nimic sa-mi placa. si am fost peste tot, de la Mall, la tarabele ieftine. asta e...poate de Craciun.

Ali felicitari pt. baietel!!!! bai numai Cristina e exceptia cu 2 baieti?

Acina sa sti ca e frumos Ana, chiar ma gandeam ca e tare la moda. eu vroiam pt. fetita Alessia, dar deja e plin...

Moni pai trebuie sa asculti de mama ta? ii iei ce crezi tu de cuviinta, si ce ii place Dianei.

Ingrid ma bucur ca si-a mai revenit Dienuta.

Ana ce fai ca-i faci suprpiza lui Nicu.

Alina e un smecherel si Ayan.

Cata deci va petreceti azi? sper sa fie cuminte Bia pe acolo.

si eu vreau sa ma tund, caci e parul cam lung.sa vedem cand imi fac timp de asta.

Silvia va sarbatoriti in avans cu o zi? sper sa fie incantat Alain de cadouri. l-ai mai trezit aseara? sau a dormit pana dimineata?

Deea eu dau 700 roni, deci e un pret bun la gradinita aia. foarte bine faci ca te-ai gandit sa o duci, mai ales ca-i da si fara carne. le prinde bine copiilor. eu nu cred ca rezistam cu energicul meu o zi intreaga. are atata energie...si tot timpul trebuie sa ma joc cu el, sa ma uit la el, etc. cere atentie non stop.

eu maine merg la un interviu. nu stiu orar de munca si salar, dar merg. este vorba de un ziar Azienda Italia. cum am terminat jurnalistica si stiu italiana am zis sa trimit un CV si azi m-au sunat.sunt curioasa ce-mi ofera.

Gio si [auto]Marco (6 ian. 2006)

pozeid="blue"> si filmulete Marcoid="blue">(1)id="blue">,(2)id="blue">,(3)id="blue">

Marco- ingerashul nostru(montaj)id="size1">

Postat

hello si de la noi

Ingrid ma bucur ca Dia a dormit bine ... multi pupici[pup][pup][pup] Ramane invitatia valabila pentru alta data.

Giova deci te duci la interviu ... tinem pumnii, poate e ceva job fain! Ramane sa vorbim maine despre intalnire [pup]

Ali [bis] FELICITARI pentru baietzel. Mai mi se pare mie sau majoritatea mamicilor au pereche ... ce fain!

[pup]

Angi [mamica] de motanel [hagi] (5.02.2006)

Postat

Giova id="red">maine ii "sarbatoresc" ziua ca sa zic asa dar am zis ca ii dau cadourile in seara asta sa vada si Jean-Paul faza.Baftaaaaaaa cu job-ul,eu zic ca o sa fie tare frumos, eu am lucrat in radio vreo 2 ani si jumate in timpul fac si aveam si o pagina in ziarul local, sincer asta a ramas meseria mea de suflet,nimic nu se compara. E tare antrenant si nou totul in fiecare zi,si parca nici nu simticum trece timpul, deci eu iti tin pumnii si sper sa audca lucrezipentru ei [bis] S-a trezit plangand dupa 30 de min, credca amotise cum statea pe tati[:D]

Aici s-a pus pe vreme urata asa ca nu mai stiu cum o sa iesim.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Postat

Florininiid="blue">, ziceai de mici sarcini pe care i le dai lui Dav. Si Ayan este f incantat de chestiile astea. Spre ex cand pun masina de spalat el imi deschide sa bag rufele, o inchide, imi deschide sa pun detergenul si balsamul, inchide si apasa si pe on dupa ce potrivesc eu programul. Si multe alte chestii. Mai tarziu cred ca nu vor mai fi la fel de incantati sa faca asta.

Gioid="blue">, bafta cu job-ul! Suna f bine!

Silviid="blue">, sa petreceti frumos! Si la noi tot in seara asta vine Mos Nicolae, din acelasi motiv, sa vada si gabi reatia lui Ayan, ca dimineata Ayan se trezeste dupa ce pleaca Gabi la servici.

Candaid="blue">, pupici la sexos!

Postat

Hello,hello....

Alina mi.ai amintit, asta e si sarcina lui Angelo, de fapt este unica [:D] Imi deschide usa de la masina si scoate rufele in lighean [:D]El nu strange jucarii, la gunoi nu l-am invatat,cam atat la capitolul treburi.Tot bruneta m.am facut, sa stii ca am avut si eu ideea de blond dar Litsa nu a vrut [xx(] I.a spus lui Giorgos ca daca ma face blonda, o sa ma piarda [alcool]

Giova ar fi marfa sa lucrezi la ziar[cool] Nu ai tu timp dar ti.ar place sa fii reporter din ala care urmareste si face anchete? Super viata [cool]

Silvi te cred ca ti.a placut la radio [il] Ce emisiuni faceai?

Moni imi place ca te zbati pt. angajati [^]Cinste tie[flo]

Ali felicitari pt. baietel [bis] [bis] [bis]Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos [pup]

Silvi eu cred ca am cumparat garaj ca al vostru [:D]In magazin nu mi.am dat seama dar cand am vazut pe net....pe cutie scrie ca e de la 1 an la 4 si e Little People-Fisher Price.

Ana mi.ai luat-o inainte cu vixy [:D] Pana la urma de ce vomita Clara?

Florinini si Giova, chiar ca e o stupizenie sa minti de copil ca e bolnav [bang]

Deea te-ai gandit ca mancarica de la gradi este cu zeama in care a fiert carnita? Oricum daca nu ai alternativa cred ca e cel mai bine sa duceti fata la gradi.

revin...fac pilaf cu pui...dupa-masa merg la restaurant...

Monica

http://www.community.webshots.com/user/maraki36

mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Foto Angelo

Angelo1

Angelo2

Angelo3

Postat

Maraki zici ca n-a vrut coafeza sa te faca blonda? oricum iti sta super bruneta.

Mai eu imi bat capul unde gasesc rapid ceva jucarie faina, ca trebuie sa duc diseara la party ca sa ii dea Mosu lu Filip. I-a adus al meu o tona de jucarii din Germania, dar n-am rezistat sa nu i le dam si acum trebuie sa umblu sa caut jucarie... si am numai o ora la dispozitie. Nasol a fost ca abia luni am aflat ca azi e party ...

[pup]

Angi [mamica] de motanel [hagi] (5.02.2006)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...