Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ai nostri, ca brazii! (56) La multi ani braduti!

crinuta

Recommended Posts

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), 33, 34, 35, 36, 37.38,39,"]40, 42,44, (45),46, 48, 49,50,51,52,53,54,55Noiembrie23 nov. Alexandru id="blue"> (Bellamia)Decembrie15 [bonjovi] Victor Stefan id="blue"> (Ana Maria) 21 Bianca Maria id="red"> (Ingerasu)22 [bonjovi] Rayan (Crinuta) id="blue"> 27 Dragos Mihai (Lali) id="blue"> Ianuarie 2 [bonjovi]Vlad Ionut id="blue"> (Bubu05) 3 Sebastian id="blue"> (Adana) 3 Ioan Cristian id="blue"> (Monalac) 3 Sergiu Denis id="blue"> (Coraly) 3 Mara Theodoraid="red"> (Megg) 3 Alexandra Beatrice id="red"> (Ilucae) 5 Nectarie Ioan id="blue"> (Adita) 6 Stefan id="blue"> (aurelrusu) 6 Rares Daniel id="blue"> (o prietena) 7 Andreea Oana id="red"> (Leta) 8 Andrei Stefanid="blue"> (Amary) 9 Tudor id="blue"> (Tomasa) 10 Sebastien Stefan id="blue"> (Oana Cretu) 10 Maria Theodora id="red"> (Cocolino) 10 [hippi] Ruxandra Maria id="red"> (V. Erica) 10 Ioana Maria id="red"> (Anuc)11 Cosmin David id="blue">, (Mia Tincu)13 Mihai id="blue"> (amo2004) poze13 Mihai Cristian id="blue"> (Bdana): 17 Viktor [/id="blue"> (Monique)17 [8**]Natalia id="red"> (Lavinia345)17 Simona Andreea id="red"> (Andrutza) 17 Mandy Stephanie id="red"> (Alina Maria) 17 [8**] Amanda Maria id="red"> (Cory35) 18 [8**]Irina Ioana id="red"> (Witchie) 25 [8**] Maria id="red"> (Danielai)25 [8**] Alexia id="red"> (Miha T)26 Bianca Maria id="red"> (Kris)26 Albert-Adrian id="blue"> (Rachel Owen)31 Alexandra Maria id="red"> (Ubi): Februarie 4 Bogdanid="blue"> (Strunfita) 4 Andrei Razvan id="blue"> (Tigabita) 4 Iustin Gabriel id="blue"> (Gabi.i) 4 Gabriel id="blue"> (Catiflo) 5 Rebecca Andreea id="red"> (PatriciaArdeleanu) 5 Horia-Ioan id="blue"> (danonica) 6 Alexandra id="red"> (Jone) 7 Elena Stefania id="red"> (Gabry) 8 David Ran id="blue"> (Sara) 9 Tudor Constantinid="blue"> (Bestutza):10 Andrei id="blue"> (Kita)11 Nicodim id="blue"> (Bagoiu)11 Stefana id="red"> (Alipiticot)18 [copil]Cristina Mihaela id="red"> (Ixxi) 18 Radu Andrei Alexandru id="blue"> (Amaya) 20 [bonjovi] Sebastian id="blue"> (Clara03) 21 Matei id="blue"> (Ilbeciug) 21 Codrin Stefan id="blue"> (Shobo) 22 [hippi] Hana id="red"> (Magga) 23 Lucian id="blue"> (Crinia)27 Vladut id="blue"> (Sirimie) 28 Ingrid id="red"> (Eryteea) Poze Martie7 Clara Sophie id="red"> (Viktoria) Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! [flo]Crinuta si [bonjovi] Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.http://www.jnsr.be/ro.htm

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Va pupam!

Si noi la o cafetuta!

Crinutaid="blue">, cel mai rau im pare mie...dar poate vin..urasc mersul la tara, pe vremea aceasta ! [bang]

Noi duminica am fost la brad..era aglomerat ca duminica..Ne-a placut f mult.

Biancaid="red"> a exclamat : ""e super mami!' e cel mai frumos!"

Nu mai stiu, daca v-am spus, ca fetita mea a inceput de vreo cateva zile, sa-l pronunte pe "R" , [:D] e tare dulce! , dar numai in anumite grupuri, precum; Draga! Andreea, Alexandra, dragoste..Pe ea o cheama, inca "Bianca Malia Ioldache"

Va [pup] !!!

albume foto

Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Neatza, mamici!

Krisid="red">id="yellow">, si noi taiem porcul tot pe 15, la tara, dar il trimit doar pe sotul meu. Oricum eu mai mult ii incurc decat sa-i ajut[:D], urasc operatiunea asta. O sa am duminica, acasa, foarte mult de lucru, dar asta e... nu putem rata party-ul!

Nihil sine Deo!

Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

quote:Originally posted by V. Erica

Neatza, mamici!Krisid="red">id="yellow">, si noi taiem porcul tot pe 15, la tara, dar il trimit doar pe sotul meu. Oricum eu mai mult ii incurc decat sa-i ajut[:D], urasc operatiunea asta. O sa am duminica, acasa, foarte mult de lucru, dar asta e... nu putem rata party-ul!Nihil sine Deo!Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

id="quote">id="quote">Asa, asa, bravo. Cum sa ratam petrecerea?Crinuta si [bonjovi] Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.http://www.jnsr.be/ro.htm

Bubu, pe langa faptul ca gresise sexul copilului, la o alta ecografie vazuse ca vezica urinara nu avea lichid. Nu a comentat in nici un fel acest lucru si mi-a zis sa-i cer parerea lui Badiu. La Badiu insa ajungeam dupa 2 sapt si nu puteam fierbe pana atunci, asa ca m-am dus la alt dr ecografist. Aceasta d-ta mi-a explicat ca in aceste situatii se reface ecografia deoarece lichidul din vezica/stomac trebuie urmarit in regim dinamic. La ecografia ei s-a vazut lichidul neeliminat din vezica si asa m-am linistit. Tu mergi tot la Iosup? Pe mine ma enerva si faptul ca era mutulica, nu dadea explicatii deloc si nici la intrebari nu prea raspundea.

Uf, ce greu merge azi forumul...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Poze din NOV-DEV

Uitati ce mi-a scris tipa de la firma unde vom face petrecerea:

buna ziua,

va scriu care suntconditiile in care putem organiza petrecerea dvs.

mos craciun vine pe data de 16dec , duminica dupa ora 12.00 cand

doriti

dvs. si are tarif 300lei/ora , este foarte solicitat de peacum si nu

mai

tine cont de alte colaborari.

dupa cum v-am spus comanda minima la noi este de 400 lei in acest

tarif

aveti posibilitatea sa veniti cu pana la 15 copii, pt care noi servim

sandwichi-uri ,saleuri si sucuri . pt mai mult de15 copiitariful este

de18lei/copil.

dacasunteti deacord va trebui sa confirmati astazi in mail pt a

considera

rezervarea pt mos si sa trimiteti maine avans de 50% di valoarea

serviciilor .

cu respect

cristina

Cred ca ne apucam sa cautam Mos.

Deja sunt nervoasa, deoarece mie la telefojn mi-a spus clar ca e inclus in pret in saptamana aceasta doar, ca acum, in mail sa scrie de 300 RON, si doar pe data de 15.

Pana acum ce a pazit? Gaseam eu Mos.

O sa incerc sa ma uit si eu, poate apucati si voi.

Sincer, sunt foarte nervoasa.

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

http://www.jnsr.be/ro.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...