Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Perie rotativa - e eficienta sau nu?

Recommended Posts

Ma bate gandul sa-mi iau o perie rotativa, gen Rowenta Brush Active, ca sa-mi pot coafa singura parul. Nu reusesc niciodata sa-l aranjez acasa asa cum mi-as dori. De aceea va intreb: daca aveti o perie rotativa, va este de folos? Se merita investitia?id="Arial">id="limegreen">

Liliid="red">, mamica lui [copil] Mathias (17.10.2006)

id="Georgia">id="teal">

[^] Save the Earth! It's the only planet with chocolateid="maroon">. [^]id="green">id="Arial">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am 2 perii, e drept, generatii un pic mai vechi. una este un remington cu aer cald, de care sunt super incantata; e fixa, o folosesc imediat dupa baie, pt coafat. pt ziua a 2a si a3a, folosesc una rotativa, dar care nu sufla aer; si de asta sunt f incantata, imi da forma, dar nu e pericol sa ard parul.

deci pt tipul meu de par si pt coafura mea, una rotativa cu aer cald ar fi f buna.

chris + [copil]alexandra

"]varsta alexandra

bebeii nostriid="red">

Eu am o perie Rowenta, cu 6 capete. Sunt incredibil de multumita de ea. Nu suportam varfurile parului meu cu uscatorul de par si atunci am cumparat asta. Isi merita toti banii, am scapat si de folositul placii.

Nu am stiut de aceea Brush Activ. Nu stiu cum se cheama a mea, dar nu se invarte singura, ceea ce mi se pare mai simplu de manevrat totusi.

Eu cred ca ai face o achizitie foarte buna.:)

Merci fetelor de raspuns!

Am luat-o! Rowenta brush active. E mi-nu-na-ta. Are aer cald sa-mi usuce parul, functie rotativa stanga-dreapta, pot sa ma coafez foarte usor.id="Arial">id="limegreen">

Liliid="red">, mamica lui [copil] Mathias (17.10.2006)

id="Georgia">id="teal">

[^] Save the Earth! It's the only planet with chocolateid="maroon">. [^]id="green">id="Arial">

Eu anul asta am avut onoarea sa folosesc la o prietena de doua ori peria rotativa ... si vreau sa zic ca eu fiind o fiinta vesnic necoafata [:D], peria asta a facut de fiecare data minuni. Asa ca mi-a adus-o Mos Craciun si abea astept sa o pot folosi in fiecare zi. E firma Calor si sper sa fie buna.

Nasterea ariciului juniorid="green"> Pozele meleid="purple"> Poze cu noi si Vladimirid="red"> id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...