Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 205
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

madutzaid="red"> revin imediat cu un PM!

andaid="red"> multumim de fashion overview! [asia]

Culorile mie imi plac; cu accesoriile insa nu ma impac ca n-am rabdare sa caut prin magazine si nici acasa, sa ma accesorizez inainte de a iesi in oras. Asa ca p-asta am rezolvat-o. Bani sa-mi iau genti de piele in toate culorile curcubeului n-am, din alte materiale nu-mi plac, sa-mi schimb geanta zilnic nici atat, deci am rezolvat-o si pe asta.[bere]

Imi ramane sa-mi iau tzoale de vara colorate ceea ce voi face cu placere. Chit ca fucsiaaa.....

siminafid="red"> [:-)))][:-)))][:-)))] m-am spart de ras la postul tau ca ati crezut ca muriti de frig la 10 grade si a trebuit sa dati chiar drtumul la caldura! Ca replica la Ina si zapada pana la etajul 1.

Inaid="red"> eu am vazut Atonement, poate nu eram intr-o stare asa grozava sa ma dea pe spate. Sora-mii i-a placut f mult. Naspa chestia cu frigul ala de la voi!

Postat

Madutzaid="red"> n-am putut sa scriu PM, ti-am scris mail. L-ai gasit?

Mihaelutatid="red"> drum bun in Elvetia!

Ilenutzaid="red"> sanatate multa puiutilor!

Alexandrina & corap id="red"> v-am admirat fratiorii mai mari cu surioare mai mici. Sa va traiasca!

Feliid="red"> sanatate Ilincutei ragusite - pe mine ma face sa ma gandesc la Don Vito Corleone [;)]

Postat

alexandrina, in urma celor 2 mesaje ale mele despre moda si filme, mi-ai transmis ca "acilea e forum nu blog". te rog frumos ai putea sa-mi explici la ce anume te-ai referit caci nu vreau sa am o reactie gresita in urma a ce cred eu ca ai vrut sa spui. poate nu am inteles eu corect sensul.

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei

filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei

montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Postat

Anda, nu te 'nerva; mie mi-a venit ca uns rezumatul de moda pt ca nu am deloc timp, dispozitie si pricepere sa ma interesez. Si cred ca si celorlalte fete; plus ca ne relaxeaza sa mai vorbim si de altele decat de muci, febra si plans fara motiv, chit ca astea-s subiectele on topic.

Postat

mai, anda, ce esti asa cu capsa pusa. vezi ca n-ai citit mesajul alexandrinei corect - adica n-ai citit si semnele de punctuatie - adica smile-urile. ea nu zicea "acilea e forum nu blog" ci "acilea e forum nu blog ;)"

[amoras] AI HEIT VALENTAINS DEIid="orange"> [amoras]

c & andrei-ardei [zz]14.11.2005 & cireshik anais [il]07.05.07

Postat

mama di tutti, nu ma enervez ca poate n-am inteles bine. daca am inteles bine si era o ironie a alexandrinei, legata de faptul ca am fost offtopic, atunci chiar nu merita nici vreo posibila observatie de-a mea, care oricum ar ustura mult mai rau.

acum sa raspund la blogurile personale ale lui madau, inei,pumbei %co, ca vad ca numai la mine s-a referit ca sunt pe blogul personal[:D], probabil ale voastre sunt mai palpitante[:D] de-aia nu va ironizeaza

madau, iti uram succes maine cu tati, dar si daca nu se intampla nimic notabil, eu ti-am mai zis pe mess, nu dispera, nu este istoria scrisa deja, trebuie sa ai credinta in Dumnezeu.

cuscra ina, te cred ca te-ai saturat de zapada aia, ce naibii, de atat timp si pana la etajul unu...avand in vedere ca ai nostrii copii vezi bine ca sunt sensibilosi la raceli, propun sa punem banuti deoparte pentru o viata noua in bora-bora pentru dupa facultatea lor. ce zici? sa le dam o "sansa" in viata..[:D][:D][:D]

feli, ma bucur ca te-am fericit cu cronica fucsia, desi marii stilisti au facut-o de fapt:)) astept sa te vad fte colorata la vara in parc. asemenea ssi pentru mama di tutti.

cu intarziere urez mihaelutzei: partieeeeeeeeeeeee..intinsa[:D]

si sa ies din bloguri si sa revin la obiectul muncii:

sa-l laud pe nichitut putin: mai fetelor, nu doar ca are numai masini in cap, dar da semne de precocitate referitor la ele: azi ne-am plimbat pe langa o parcare si mi-a recitat toate marcile de masini vazute. Atentie: fara sa-l intreb eu! asta e important. treceam pe langa bmw: mami, bmw! si tot asa.. eu la 30 de ani, pasionata de masini si incurc sigla hyundai cu aia honda uneori. fiu-meu, la 2 ani, nu face asta. nu e cool? sau exagerez?mie imi pare super ce face pt 2 ani...cum a invatat: de la siglele de pe masinutele burago din fier. singur, dom'le, adica i-a mai zis si tataie uneori cand se plimbau, dar rar.

si stalceste adorabil putinele cuvinte pe care le spune. cele mai dragi mie sunt: atolo (acolo) si patutii, asa cum am scris, fara diacritice (pantofii). si cel mai greu de inteles intr-o anume zi a fost: copale (portocale sau suc de portocale).

ultmul cuvant invatat ieri: ashishi (aici)

aduceti-ma cu picioarele pe pamant si spuneti-mi si mie ce vaccin se face la 2 ani ca nu l-am facut inca si trebuie sa ne grabim, am depasit cu 2 lun "termenul".

mami de poet(09.12.2005)

poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei

filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei

montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...