Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fulguleti de nov-dec 2006 (160)

Postări Recomandate

Postat

Alegeti varianta corecta:

a) Vine, vine primavara,

infloreste toata tara

Floricele pe campii,

hai sa le-adunam copii

b) Ninge fara mila, cu vinovatie,

Ca o inculpare, ca un martor mut

Ninge cu o nunta, ninge si sfasie

Se faramiteaza ultimul salut

• Răspunsuri 217
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Asa a inceput totul:id="orange">id="size2"> Odiseea sarcinii in 40 de saptamaniid="orange"> id="size1">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 , 65, 66, 67, 68, 69.Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006id="orange"> id="size1">1,id="size1"> 2,id="size1"> 3,id="size1"> 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, [url="http:

Postat

Donia, io-s convinsa ca ai febra...sau ai luat-o pe ulei? Iote ca te mutasi si in UK parca ccc casuta visurilor era in Canada...

Varianta corecta a) se simte nu?? La tine cred ca-i b)...pare rau...hai la noi!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Postat

Donia, tu cum te mai simti?? Dupa versurile de la varianta b) as zice ca nu te-ai insanatosit total. Oricum la noi in catun e asa, cum sa-ti zic io tie?? O toamna tarzie si posomorata, un vanticel enervant ce-a fugarit ciorile ce-si faceau veacul in copacul din fata blocului, aiurea de tot.

Kikineata, aici sunt, dar n-am de zis nimic dastept.

Parca David stranuta tare des, hai, mai, nu se poate sa fi racit din nou!! Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ROXANA [mamica] si [copil] DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Postat

Roxanica si Cristina de azi dimineata tot intr-un stranutat o tine. dar aseara am facut priorixul si spunea dr. ca poate aparea ca reactie febra, ochi lacrimosi si sa-i curga nasul. dar simptomele astea apar la 5-12 zile de la vaccin. la noi de ce de a 2-a zi? ca o iau razna daca raceste iar. refuz varianta asta. pupici pentru voi, poate nu e nimic [pup].

Donia multa sanatate [pup].

Monica si Maria Cristinaid="red">

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;104/st/20061220/n/Maria+Cristina/k/8819/age.png[/img"]20.12.2006

Postat

ma execut urjent-urjent cu neshte urari si fug inapoi la treaba...

desiree, tot binele de pe lumea asta, tie si celor dragi! te pup cu mare drag! [s]

monicabb, sanatate sa ai, ca restul se rezolva de la sine... o sarcina usoara si un bb sanatos! de abia astept sa ne povestesti despre familia extinsa! [s]

ktrinel, zi lu barbatu' si s-o tina tot asa! [cool]

donia, inca 2 zile si esti back in business! [:D] ia pilule mami sa-ti revii.

[pup] fetele si baietii!

Marc 1+ si Ianis 3+id="Georgia">

Pozele noastreid="red"> / Nasterea lui Ianis id="green"> / Nasterea lui Marc id="orange">

Mananc deci slabescid="purple">

id="size1">

Postat
quote:vizitat socroiul aseara.. foarte mirata cum de n-o mai stie eric.. aaa..hellloooo??!! ai plecat acu' 2 luni jumate???!! in fine... primit o valiza de hainute motanesti :) breee... si-mi facusem planu' sa fiu a dracu', cand imi inmana tacticos sacosica pt eric sa refuz zambind spunand "multumim..avem di tati"... da' nu mi-a iesit... te pui frate c-o valiza de haine???? nu se poate, pur si simplu nu se poate... :))))))) si iac'-asa, mai un tricou, mai un pantalon, macar pe jumate, zambetele n-au fost prefacute :))) of of...cum schimba omu' paru' de lup pe hainuta cea noua..... :)))))))

id="quote">id="quote">

A-dejuid="red">: cum fac si eu k socrosenia mea sa citesca paragraful asta???....Of doamne...ma duc sa-i trag net, sa-i cumpar calculator sa o inscriu pe DC...numai sa-l citeasca...

Pleaca si maria sa in plimbari in Alemania o luna jumate, da macar de s-ar intorace k a ta..da noua ne scoate ochii cu 2 sapunuri 2 sampoane si 2 geluri de dus....aa..si niscaiva ciocolate....[bang]

...si eu care tot speram k din zi in zi isi va anunta vizita la noi k sa ma mai ajute si pe mine, k stie bine cum e cu burta la gura si cu bb mic( intre cip si fra-su este exact diferenta de 1,5 luni cat va fi intre darius si sor-sa)..da ti-ai gasit..normal k e mai bine sa te duci pe capul altora, in vizita si sa mai stai si 1,5 luni...

da ma rog..treba ei..calatorie sprancenata...

Madalina[gravi]30[fetita]

+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Postat

Cine este romantica si folkista mami-n-d-06?Sunt innebunita dupa melodia asta a lui Socaciu....

uite d ela mine un mare[pup] k mi-ai amintit de ea...

Ninge fara mila cu vinovatie

Ca o inculpare, ca un martor mut

Ninge ca o nunta, ninge si sfasie

Se faramiteaza ultimul salut

Vai de noi, femeie, ninge-a despartire

Vom pleca departe unde avem de mers

Ninge sa desparta gheata si iubire

Oarbe felinare trec spre univers..

Ninge sfant si pagan

Numai ochii mai raman

Despartirea s-o mai vada

Ca in rest, noi ne-am stins

Si-am ajuns de-atata nins

Niste oameni de zapada.

2.Ninge peste buze, ninge peste pleoape

Ninge peste ingeri ninge peste vai

Ninge peste clopot ninge peste ape

Ninge incredibil peste ochii tai.

3.Ninge ca-n Esenin si-n poema rusa

Ninge fantomatic si bacovian

Ninge ca sunt rece, ninge ca esti dusa

Ninge ca la moartea ultimului an.

Madalina[gravi]30[fetita]

+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Postat

Pana sa o convingeti pe Doniaid="red"> sa ia ceva pilule, am inceput sa iau io ca de fro 4 ore stranut intr-una si-mi curge nasul ca la balamuc.

Nu pot sa cred ca abia mi-a trecut tusea, gripa si infectia din gat ca sa ma ia raceala!!!

Si Ktrineluid="red">' sa-ti traiasca barbatul...dai si tu o tuica fiarta? Iote-te e nascut si-n acelasi an cu mine!!!

In alta ordine de idei in Buc. au fost 20 grade azi...am vizualizat lume in ...sandale!!!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

fulguletiid="red">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...