Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fulguleti de nov-dec 06 (167)

Recommended Posts

suntem relativ ok,acum a inceput cu tusea care deranjeaza somnul cerut cu insistenta de dexa ...[bang].

Porumbita,cred k Mario simte venirea pe lume a surioarei lui,citeam undeva k stiu de pe la trei luni de sarcina si e bine de vorbit mult cu ei despre asta.tinem pumnii,sa ai nastere usoara si bb sanatoasa.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by a_deju

fug sa ma bag in pat, ma doare gatul ingrozitor, imi cam vajaie capul, am un soi de febra musculara la ceafa, si nici in rest nu ma simt prea bine [:D]... plus ca ne trezim la 2 sa tragem niste pufuri :)) scuze, nu mai stiu cine mi-a sugerat, dar multumesc, am citit si pe instructiuni la babyhaler, o sa incerc sa-i fac in somn, sa vedem daca merge, chit ca eric doarme mereu pe burta..om vedea :)o noapte linistita tuturor [pup]

id="quote">id="quote">Deea, si eu sunt tot ca tine. Aseara eram si mai si. Am inceput sa iau Ospen pentru gat, ca nu mai puteam sa vorbesc. Si Decasept pt supt. Acum vad ca e ceva mai bine, dar nu foarte. Multa sanatate. poze din Copou poze din februarie-martie Poze Stefy Lacramioara mamicaid="green"> [copil] Stefaniei Iulia id="red"> (05.12.2006id="blue">)
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...