Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bolile pe care le poti lua de la nisipul plajei

Recommended Posts

Ce sa zic .., eu vorbeam la general ...

Simbata trecută am fost la plaja si erau si ciini , cu stăpâni , in lesa , se plimbau pe plaja , unu singur am vazut ca a intrat in apa , foarte puțin ce-i drept dar , pe cuvint de onoare de m-am simțit lezata sau cu microbi in plus ...

Eu nu am ciine si nici gind sa-mi i-au vreodată si asta pt ca necesita prea multă grija si nu am răbdare :) dar nu m-a deranjează sub nici un fel sa-l vad linga mine pe uscat sau in apa .. Consider ca e loc pt toți

Din nou fără resentimente :)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu totusi nu inteleg ce cauta un ciine pe plaja?

oare chiar e ok pentru un ciine sa stea in soare?

Nu mai spun de felul cum duc stapinii ciinii ...sa se balaceasca si ei in apa,ca doar e clad si soare,fara sa tina cont de cei din jurul lor,si mai ales cum se scutura ciinele dupa ce iese din apa,iar un moment extrem de familiar pentru posesorii de ciine,nu se gindesc nicio secunda ca altii considera neigienic si nelalocul lui gestul.

Deci ce cauta ciinii pe plaja?

Dana

fac plaja si se joaca in apa. se distraza chiar foarte bine, si cainii si stapanii.

noi avem plaja la marie lacuri aproape, nu la vreo mare sau ocean, dar presupun ca principiul e acelasi.

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...