Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cine se joaca cel mai mult cu copilul? Mama sau tata?

13 membri au votat

1. 1. Cine se joaca mai mult cu copilul?

• Mama
      5
    • Tata
      8

Recommended Posts

• Administrators

In majoritatea cazurilor mamicile stau cel mai mult acasa in preajma copilasilor, mai ales in primii anisori de viata. Cu toate acestea, ambii parinti joaca un rol vital in viata copilului lor, iar pentru a-l ajuta sa-si consolideze increderea, sa cunoasca lucruri noi, interesante si sa isi dezvolte imaginatia, parintii trebuie sa petreaca cat mai mult timp impreuna.

In familia voastra cine se joaca cel mai mult cu copilul/copiii? Mama sau tatal?
Ati prefera sa petreceti mai mult timp impreuna dar serviciul va impiedica?

http://www.desprecopii.com/Images/copil%20tatic.jpg

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu nu pot bifa. Am facut 2 copii ca sa se joace intre ei :). Cand e de iesit in parc...iesim toti cu bicicleta, daca e de jucat carti...jucam toti... Poate ar trebui sa bifez tata pt ca la mare el sapa alaturi de copii nisipul.

Editez pt ca m-am mai gandit nitel. Eu ma joc cu ei dimineata/seara cu plusurile preferate de fiecare. Cred ca amandoi parintii se joaca cu ei, dar fiecare in alt mod.

Editat de

Fi'miu zice ca "Taticul este cel mai bun prieten din lume".Clar tati se joaca mai mult cu copilul..are si mai mult timp,ii permite programul.

Cand sunt si eu acasa,ne plimbam impreuna cu bicicletele,mergem in parc,il las sa ma ajute la bucatarie,coloram;insa tati este mai distractiv,recunosc [:I]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...