Administrators redactor Publicat Iulie 23, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Iulie 23, 2013 http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/sarcina-pe-saptamani-fruct.jpgSarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastereSarcina pe saptamani este si calatoria de crestere a fructului din burtica mamei. De la saptamana la saptamana micul fruct se transforma crescand. Descoperiti in continuare calatoria fructului catre nastere, sau sarcina pe saptamani dintr-o alta perspectiva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianina1983 Postat Februarie 15, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2014 Helooo mai e cineva prin zona care va naste in oct 2014?daca da directionatima si pe mine catre odiseea respectiva....desi sunt veche pe forum acum cu formula noua mis in plop nimic nu gasesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariana_D Postat Februarie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 27, 2014 Helooo mai e cineva prin zona care va naste in oct 2014?daca da directionatima si pe mine catre odiseea respectiva....desi sunt veche pe forum acum cu formula noua mis in plop nimic nu gasesc Gianina intra pe aici http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/148829-mamici-de-octombrie-2014-bobocei-de-octombrie-2014/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweet_y Postat Aprilie 5, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2014 eu insa ar trebui sa nasc in noiembrie, vreau si eu sa fac parte din aceasta odisee, please!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rasfatzata Postat Aprilie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2014 (editat) eu voi naste in august va pup....am 21 saptamani e baiat si se va numi David (cel iubit) marimea fructului ...oooo banana Editat de Aprilie 7, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andree574 Postat Martie 9, 2019 Raport Distribuie Postat Martie 9, 2019 Buna ziua, am nevoie de pararea dvs va rog!! Am.4 saptamani de sarcină. Ieri am fost la spital . Am facut eco si transvaginal si mi-au spus ca nu se vede nimic sa mai aștept o săptămână. Dvs ce credeti sunt sau nu insarcinata tinand cont ca am facut 3 teste de sarcina si toate pozitive . Multumesc ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrinaS2019 Postat Iunie 22, 2019 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2019 Buna! Ce ai mai aflat intre timp? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.