caress Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 Nu, eu ziceam ca ai auzit apelul transmis prin fluxuri mentale... [:-)))] Nu in scris... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marietutza Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 Salutare fetele, bine v-am regasit in capitol nou. Eu ma tin de dieta, incerc sa mentin si programul de sport ma simt bine. Mi-am facut analizele care au iesit foarte bine. Meniul meu de azi:MD: iaurt 0%+ tarate de ovaz, cafea fara zaharG: 2 caise mariP: ghiveci de legume si ciuperciG: 1 marC: supa crema de legume Am inceput sa-mi pregatesc legume pentru iarna, ca sa-mi fie mai usor de tinut dieta. va imbratisez cu drag. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brindusik Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 caress am inteles ce spuneai tu... de asta am tinut sa explic ca scrisesm cu mult inainte undelor tale magnetice [soricel] sa stii ca te-am laudat la toata lumea ca faci si mananci numai dulciuri si slabesti ieri cand imi parleam in tigaie pieptul de pui , vanessa tipa din casa parea amuzata de faptul ca mananc de "regim" si cik puiul in tigaie nu e de regim (ca aveam vreo 250g de pui)...nu am vrut sa-i tin teoria chibritului cu monti ca mi s-a parut non sens dar te-am bagat pe tine in discutie [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 Marietuza,ce legume pui si cum? Vreau sa ma apuc si eu ,dar in afara de vinete nu puneam nimic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brindusik Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 girls am o intrebare pentru voi ma uit in lista oficiala cu Ig si vad ca humusul are 25...asta inseamna ca poate fi mancat si cu paine integrala? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 (editat) Nu...IG ul nu conteaza, ci faptul ca are o gramada de grasime din tahini.Cred ca i-au dat IG ul doar ca sa stim ca e conforma pasta de naut. Eu sper sa nu mai slabesc, sau ma rog, grasimea aia care mai e pe ici pe colo sa se transforme in ceva care cantareste mai greu... [clo] .Oricum, in opinia mea aratam mai slaba la 58 de kg decat acum... Editat de Iulie 24, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 Clar, ai o oglinda deformata!S-a rezolvat misterul cinei la mine: pepene rosu! [soricel] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brindusik Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 (editat) dar e important ca acum ai muschi caress si mananci pe rupte fara sa te gandesti ca et ingrasi asa spuneam si io...ca are mult ulei..da totusi nu ai dat Ig-ul 35..care e la limita ci 25! Editat de Iulie 24, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Iulie 24, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2013 Cit pepenerosu mincati ,ca sa-mi fac si eu o idee? Eu am mincat dimineata 2 felii,dar mi-e teama ca am cam exagerat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marietutza Postat Iulie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2013 (editat) Buna dimineata, Meniul de azi:MD: hrisca cu lapte 0.1% si scortisoara; cafeaG: mere din livada..P:supa crema de legume( dovlecel, ciuperci, mazare, morcov, ardei telina, ceapa)C: pepene rosu o felie Dulcetica eu am pus fasole verde, mazare, dovlecei taiati cubulete, vinete coapte( din care o sa mai fac si zacusca), morcovi rasi ii pun in pungute si iarna doar le dau drumul in mancaruri. Totul pun la congelator, dar nu mai oparesc, le pun in starea lor naturala, se conserva mai bine. Tata a facut o gradina superba la tara si avand legume multe profit de situatie. Plus ca am facut dulceturi si compoturi pentru copii. Greutate initiala Greutate actuala Greutate tinta 80 kg 68 kg 60 kg Editat de Iulie 25, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.