Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Montignac (193) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Recommended Posts

• Răspunsuri 714
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Salutare fetele,

bine v-am regasit in capitol nou.

Eu ma tin de dieta, incerc sa mentin si programul de sport ma simt bine. Mi-am facut analizele care au iesit foarte bine.

Meniul meu de azi:

MD: iaurt 0%+ tarate de ovaz, cafea fara zahar

G: 2 caise mari

P: ghiveci de legume si ciuperci

G: 1 mar

C: supa crema de legume

Am inceput sa-mi pregatesc legume pentru iarna, ca sa-mi fie mai usor de tinut dieta.

va imbratisez cu drag.

Distribuie pe alte site-uri

caress am inteles ce spuneai tu... de asta am tinut sa explic ca scrisesm cu mult inainte undelor tale magnetice [soricel]

sa stii ca te-am laudat la toata lumea ca faci si mananci numai dulciuri si slabesti

ieri cand imi parleam in tigaie pieptul de pui , vanessa tipa din casa parea amuzata de faptul ca mananc de "regim" si cik puiul in tigaie nu e de regim (ca aveam vreo 250g de pui)...nu am vrut sa-i tin teoria chibritului cu monti ca mi s-a parut non sens dar te-am bagat pe tine in discutie [flo]

Nu...IG ul nu conteaza, ci faptul ca are o gramada de grasime din tahini.Cred ca i-au dat IG ul doar ca sa stim ca e conforma pasta de naut.

Eu sper sa nu mai slabesc, sau ma rog, grasimea aia care mai e pe ici pe colo sa se transforme in ceva care cantareste mai greu... [clo] .Oricum, in opinia mea aratam mai slaba la 58 de kg decat acum...

Editat de

Buna dimineata,

Meniul de azi:

MD: hrisca cu lapte 0.1% si scortisoara; cafea

G: mere din livada..

P:supa crema de legume( dovlecel, ciuperci, mazare, morcov, ardei telina, ceapa)

C: pepene rosu o felie

Dulcetica eu am pus fasole verde, mazare, dovlecei taiati cubulete, vinete coapte( din care o sa mai fac si zacusca), morcovi rasi ii pun in pungute si iarna doar le dau drumul in mancaruri. Totul pun la congelator, dar nu mai oparesc, le pun in starea lor naturala, se conserva mai bine.

Tata a facut o gradina superba la tara si avand legume multe profit de situatie. Plus ca am facut dulceturi si compoturi pentru copii.

Greutate initiala        Greutate actuala           Greutate tinta

80 kg                           68 kg                                 60 kg

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...