Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac (193) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Recommended Posts

caress..dupa parerea mea energizantul e conform ca nu are zahar...e un fel de cola zero...(nu spun ca e cola conforma) [alcool]

andani cel mai usor e sa ii spui pe romaneste sefului...si anume..."anul asta o sa mai iau o vacanta" ..de ce nu ai spus din timp?adik de prin mai sa-i spui ca pleci si la "munte" si la mare anu asta [biz]

in ce privesc gazdele mele...au venit...vichendu asta iara pleaca pe nush unde ..deci o sa fiu baby-sitter cu norma intreaga la pisici..si parca spuneau ca o sa mai plece iara prin septembrie in italia... [soricel]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 714
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Brandusik nu am spus pentru ca nu e la moda sa se planifice nimic .... nu se face o planificare a concediului .... se bazeaza, cred,  pe faptul ca nu ai tupeu sa ceri concediu si ramai cu el neluat  [batcap] anul trecut am luat doar 10 zile din 23  [batcap] 13 au ramas neluate ca nu am mai avut curaj   sa cer celelalte zile [batcap] anul asta mi-am promis ca-mi fac tot concediul ....  [:-)))]  ... problema este ca de data asta am si rezervare nu mai pot renunta la idee  [fri]  [fri]

haha, baby siter la pisici  [smulgpar]  cred ca pentru  gazdele tale asta a fost motivul principal pentru care ii trebuia pe cineva in casa in perioada asta .... stiau ca vor pleca si aveau nevoie de baby siter la pisici .... glumesc , normal  [disco]

Editat de

brandusik, daca nu are zahar (gen cola zero sau cafea cu cofeina fara zahar) nu inseamna musai ca e conform. Este posibil sa nu fie conform in sensul ca provoaca o reactie insulinica la fel ca si surorile cola si cafea cu cofeina.

Stiu ca e aiurea sa fac eu pe lupul moralist, atata timp cat eu nu renunt la cafeaua mea cu cofeina de dimineata, fara de care nu as fi buna de nimic toata ziua. Eu beau cafeaua aia dimineata acasa, la distanta de minim 2 ore fata de micul dejun pe care il iau la servici. Peste zi nu mai beau cafea cu cofeina.

andanii, pur si simplu anunti ca ai bilet la mare si asta e. Chiar imi pare rau de zilele pierdute din concediul tau pe anul trecut. In caz ca ramai cu concediu neefectuat, nu ti se dau banii pe zilele alea? Sau... eu stiu... il poti lua in perioada sarbatorilor de iarna... sau sa il faci anul urmator... Eu chiar as intreba ce se intampla cu concediul asta. E dreptul tau pana la urma.

carmencat.. e ok sa faci pe lupu realist..am motivat folosirea energizantului..nu pot bea cafea ca imi vine sa vomit...energizantul imi da cofeina unei cani de cafea..dar nu are gustul ala de-mi face mie rau...trebe sa fac concesii, nu-l beau zilnic...adik pot trai fara el...dar in ultima vreme is dependenta de el...ca ma simt foarte obosita [help]  [help]

nu as indemna pe nimeni sa bea energizant pe langa faptul ca nu e ceva natural ei cam ca si o beutura carbogazoasa [ups]

andani..nush daca de asta au ales sa aiba chirias..eu cred ca mai mult cauza au fost banii...de hranit pisicile le poate hrani si fratele tipului care sta destul de aproape , ca asa mare grija nu trebe sa ai de ele ca is ff independente..Leila ce-i drept ar muri de foame ca nu mananca decat boabe da Mushi n-are nici o treaba..isi prinde el soriceii proprii [soricel]

Editat de

Buna, monti-girls

La noi sunt niste canicule cumplite, azi au anuntat 36 de grade. Nu spun ca in birou avem 33 de grade si suntem 6 persoane si 8 computere, oricum e cumplit!

Andanii: super, felicitari pentru greutate. Sa vezi ca chiar ai slabit!
Cu concediu: trebuie neaparat sa lupti pentru drepturile tale, ca altfel nu se poate. Te imbolnavesti in ritmul asta si pe sef il doare fix in pix de tine. Te va inlocui rapid. Asa ca strange din dinti si fa-o!

Brindu, dupa stiam eu nici cola0 nu e conform. Nu ma intreba de ce si cum, dar stiu ca sucurile dulci sunt criminale, chiar daca-s cu indulcitor. La fel cred ca e si cu energizantul. Eu in locul tau as bea mai curand cafea expresso, are mai putina cofeina si mai mult gust. <
Editez ca acum am vazut mesajul tau, Brindu. Cred ca o mica abatere nu-i chiar asa de rea, daca totul este in rest bine. 

Caress; esti tare cu atata sport. In ultimul timp nu ma pot mobiliza deloc! sper sa-mi revina. Insa cu mancarea- mi se pare ca si tu mananci cam putin. Te invidiez (in mod prietenos) pentru greutatea pe care-o ai si pentru consecventa ta, insa trebuie sa ai grija sa nu cazi in extrema cealalta.

Carmen, io cafeaua o beau si gata. Si cand in rest e totul ok, sa stii ca slabesc. Cand nu, nu. Din pacate beau multa cafea, cam 5 espresso pe zi. In weekend mai putine, cam 2-3, in functie de starea de oboseala...

Meniul de ieri adaptat:
MD: kefir + wasa
P: salata cu rosii si branza feta
Pepene
G: pepene
C: gratar cu zuchetti si carne de vita
G2: fructe de padure din gradina
G3: un muffins conform

Azi:

MD: cirese

G: 2 felii de wasa

G2: pepene

P: cred ca pepene 

G: pepene  [:D]

C: cred ca spaghetti.

O zi frumoasa va urez.

Editat de

Lorelei, in comparatie cu cat mancam acum 2 luni, mananc mai putin de jumatate.Si pe mine ma ingrijoreaza un pic.Dar e vara, e cald, nu prea mi e foame...si seara e problema, ca pana la pranz mananc ok...apoi ma abtin, desi mi e foame, ca ma duc la sala si mi e ca vomtit pe acolo...dupa sala nu pot sa mananc, nu mai imi trebuie nimic...si cam asta se intampla.

Carmencat din pacate nu am curaj sa-l iau la intrebari ... asta e , nu stiu cum o sa procedez , deocamdata cuget  [fri]

caress tu esti teribila cat poti slabi de mult .... eu nici in vremurile mele de glorie nu am slabit asa rapid si frumos  [:-)))]  [:-)))]

lorelei daaa, sunt sigura ca ma va inlocui rapid in caz de boala   [ups]  ... daca nu as fi fost in celalalt concediu ar fi fost mai simplu sa ii spun dar asa hmmm  [help] oricum e dreptul meu , asta e clar 

[fri]  [fri] sa stii ca si eu beau cafea cu cofeina .... am renuntat temporar la ea la inceput vreo 3 ani dar apoi m-am reapucat putin cate putin in si apoi tot mai multa ... si acuma beau doua cafele expresso cu mult lapte  [fri]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...