Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac (193) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Recommended Posts

Hello-yellow! [floare3] [floare3] [floare3]

Buna dimineata, frumoaselor! Vai, ce zi am avut ieri! de dimineata pana seara m-am plimbat prin oras, ca o nesatula! ah, ce bine e sa fii libera! [bonjovi]

mi-am cumparat cate ceva (rochite, bluzite, etc), mi-am facut un taratament la ten, cu masaj, tot tacamul, aahh, ce fain a fost! m-am dus la coafor, m-am tuns (parca am mai intinerit putin [vampa] ).

Meniul a fost super:

MD: o felie de lubenita

G: inca o felie de lubenita

P: un pumn de migdale

G: iar o felie de lubenita

C: doua felii de paine integrala de secara si bere in oras [acor]

rezultatul: azi-dimineata aveam cu 500 de grame mai putin ca ieri [pl]

Pacat ca asta nu e, totusi, un regim de adoptat pe termen lung.

Andanii, luni dimineata plecam la munte, abia astept [artif] Ia-ti concediu si gata, e dreptul tau. ce-o sa faca?! nu cred ca te da afara ptr asta.

Brindusik, eu cred ca oboseala asta a ta vine de la lipsa de fier. ai mai luat suplimente?

Dulcetica, concediu placut si multe kg pierdute!

Aoleu, Lorelei, cam multa cafea [fri]  nu ti-e rau? mai dormi noaptea? Si eu zic ca beau multa (doua cani la ibric zilnic), dar nici chiar asa... si daca as bea si dupa ora 12 n-as mai dormi noaptea.

Caress, da-i inainte cu sala, bravo! si eu cred ca mananci cam putin. dar daca asa te simti tu bine, e ok.

Mai vorbim, va pup, weekend fain [flo2] [flo2] [flo2]

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 714
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna dimineata dragelor.Eu ieri am fost cam lesinata, dormisem extrem de putin, asa ca aseara la 8.30 m-am culcat in ideea ca dorm o ora...am dormit pana la 2, cand eram gata pentru o noua zi... [batcap] [batcap] [batcap] La 4.30 am reusit sa adorm din nou, am mancat pepene, dupa 2 ore un pic de branza cu rosie, am hoinarit pe net...

Pana la urma am facut un blat alb de chec la cana pentru crema aia de branza, goala asa am mancat o data si nu mi ar mai fi trebuit...a iesit bunut si frumos, cu crema aia roz.

post-79951-0-81020000-1374906839_thumb.jpg

Asa ca azi am luat un MD italian, cu prajitura si cafea. [:)] Mai departe habar nu am ce voi manca, o sa fiu toata ziua numai pe drumuri...Si as vrea sa ajung si la sala de la 3...(pana la 13.00 lucrez)

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Dulcetica , as lua cu drag 5 kg de la tine pentru perspectiva unei vacante de trei saptamani....Ce zici, facem schimbul? [soricel]

Editat de

Hey, ce de gateli pe aici [biz]

Caress, arata bine prajiturica; insa cred ca totde tortul tau cu nuci esti indragostita! [il]

Ziceai ca fugi o zi la mare?!

carmen, bine ca ai facut tort, abia asteapta si Caress o felie! [soricel]

Eu am facut inghetata de ciocolata azi; asa ca sunt satisfacuta de dulce [pk] .

Azi

md: lipii de tarate cu branza cu mucegai la cuptor

g: 3 piersici

p: ciorba peste, si peste la cuptor cu rosii (portii mici)

g: inghetata de cioco [alcool]

c: pepene 

maine cam tot asa pe la pranz... poate dim o salata de rosii cu telemea!

Ninha, brava ca ti-ai luat o zi pentru tine... si la noi maine pleaca fata in tabara si parca as merge la un film la mall! [biz] concediu placut si vreme frumoasa la munte!

Editat de

girls da sunteti tare harnice..bv bv

io azi mai toata ziua am mancat zmeura...au bagat zmeura autohtona la market si e bunaaaa [biz]

imi e pofta tare de dulce...ashea o sa faca iara papanasii fiert [pk]  [pk] ...mi-am luat un borcan de marmelada de caise si sa inceapa petrecerea [soricel]  [soricel]  [soricel]

de mancare pe seara o sa mananc ceva proteina...adik [porc] la gratar cu o mare mare salata

mai pe seara o sa fac niste piftelutze(vita+curcan) la cuptor pentru sapt viitorea iar manana o sa fac niste crry verde cu porc cu niste taitei de fasole [biz]

Buna seara fetelor.A fost asa cum ma asteptam, toata ziua pe drumuri...Dar am facut tot ce mi am propus,am ajuns si la sala de la 3, cu mancatul a fost mai dificil... [soricel]

MD prajitura cu zmeura (da Claudia, tortul e altceva...nus e compara cu nimic)

P -inainte de sala, ton in suc propriu cu lamaie

G 16.00 Pepene

G 18.00 4 pestisori prajiti-nu stiu ce erau, dar erau buni rau!

Apoi mi s au perindat prin fata doua feluri de inghetata, care arata superb, nu m-am atins, nici macar nu am gustat-o!

C inghetata conforma de ciocolata. [clo]

Vreau sa fac ceva cu sos de smantana, si nu stiu ce...O ciulama de ciuperci, oare...?Dar ma las de inovatii, pun o lingura de faina integrala si am terminat povestea, nu o vreau nici cu gust de naut, nici cu insule de gelatina, cum iese cea cu psylium!Data trecut o n am putut sa o mananc, am cules ciupercile si am aruncat sosul... [batcap]

La mine a tras o ploaie torentiala de vreun sfert de ora, ce bine ca s a racorit un pic...

Carmen, pariez ca gustarea ta s-a transformat in cina...si cu tortul ai ramas, este?:)

Claudia, cum faci tu lipiile alea?As face si eu pentru humus , dar as vrea sa nu iasa foarte tari, ca mi ajunge cat e wasa de uscata...

Nu mai plec la mare, sper sa pot pleca pe 5 o saptamana, vedem...

Nihna, cred ca ai slabit 500 g, nu ai mancat mai nimic...clar ca nu poti sa o tii asa, dar din cand in cand o zi merge.

M-am apucat sa fac ciupercile cu sos de smantana...oricum nu mai am nimic de mancare.

Editat de

caress ai putea sa faci sosul curry verde..nu e cu smantana ci cu lapte de cocos..care are rextura unei smantani..e iami iami...maine eu il balotez si o sa arunc si niste ciupercutze micute in el [pk]

ninha mi-am adus aminte...am luat azi suplimentele de fier..adik le-am cumparat iara o sa iau cate una la zi sau la doua zile  ca azi iar aveam ameteli si restul..lucru care m-a si determinat sa le iau

Caress, lipii ies moi/elastice de la ou; pun asa: 1 ou batut, o cana de apa, sare si amestec de tarate de ovaz si de grau (mai multa tarata de grau) - aluatul ramane mai molicel, nu tare - las la umflat si apoi la cuptor cate o lingura (aplatizate) gen:

http://dietadukan.ro/sites/default/files/styles/large/public/retete/turtite.jpg

asta este si aluatul meu de pizza; eu sunt tare multumita; le folosesc pe post de paine la vinete, zacusca, icre....

Editat de

Brindusik, draga mea, de cand vreau sa te intreb ce e curry verde ala de care tot vorbesti tu....crezi ca exista la noi asa ceva?Eu nici lapte de cocos n am vazut, am vrut sa fac o data cu creveti, gasisem o reteta smechera... [:)]

Am facut deja ciulama de ciuperci cu smantana si marar, a iesit o nebunie.am pus faina Monti pana la urma, ca nu m-a lasat sufletul sa o fac cu buna stiinta doar cu faina...Si am trantit si o mamaliga Monti-ai incercat-o pana la urma?

post-79951-0-27105200-1374956628_thumb.jpg

Claudia, credeam ca le faci la tigaie, genul asta de turtite am facut si eu intr una cat a fost racoare, acum nu mai fac nimic la cuptor in afara de tortul cu nuci...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...