ana_25 Postat Februarie 6, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2014 Cum sa nu spal carnea inainte de a o gati? nici nu as putea s-o mananc daca nu o spal ... [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariana_D Postat Februarie 22, 2014 Raport Distribuie Postat Februarie 22, 2014 Si eu spal carnea de fiecare data . [yami] Practic balacesc bine tot ceea ce urmeaza sa gatesc: legume, peste, fructe etc. Mai auzisem undeva sa nu speli pestele ca ce nu s-a spalat destul, e curat, nu are tuleie sau resturi de oase dar , nu stiu, spalandu-le imi dau impresia ca sunt mai igienice. Si ca un plus, am vazut la multe emisiuni culinare ca e bine sa speli carnea si eventual sa o dai intr-un clocot pentru a elimina eventualele toxine (prin adunarea spumei ce se face deasupra ). Acum, fiecare cum ii place.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Iunie 17, 2014 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2014 la un an de la acest mesaj, iata din nou avertismentul de a nu se spala puiul http://www.bbc.com/news/health-27832220http://www.telegraaf.nl/gezondheid/22749311/___Stop_met_het_wassen_van_kip____.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Iunie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2014 Mai barbatimiu are mititelul asta pe creier demult.numai ca il alung din bucatarie cand il vad........cica ....cica .....puiul cand il speli ,face, drege .Bine ia dute matalutza tu in sufragerie ca il balacesc eu bine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Iunie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2014 Raman la opinia ca nu am sa bag jegul acela ce iese de pe carne in oala. Sorry! Prefer sa vad carnea curata decat cu zoaiele alea care apoi sa le bag pe gura. No way! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Iunie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2014 Ce jeg mai Marius? Pe unde se tavalesc puii tai dupa ce ies din punga? Adevarul e ca si eu ii spal. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Iunie 17, 2014 Raport Distribuie Postat Iunie 17, 2014 De cate ori ii bag sub jet de apa rece ies niste zoaie de ti se strange stomacul... nici nu ai zice ca poate sa iasa asa ceva. Si sa bag eu aia in oala? Apoi in stomac? In nici un caz. Cine vrea, nu are decat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Martie 24, 2018 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Martie 24, 2018 uitati aici ce fericite sunt bacteriile cand spalati puiul in bucatarie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Postat Martie 24, 2018 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2018 Fiecare face cum crede, banuiesc. Eu continuu sa spal carnea de pui si nu mi s-a intamplat nimic din 2013 incoa'. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.