Andreea8810 Postat Noiembrie 12, 2020 Raport Distribuie Postat Noiembrie 12, 2020 buna, azi am fost la control sarcina 7 saptamani. Mi s a spus ca vezicula vitelina are 8,3 mm. Nu prea am inteles foarte multe de la doctor. la 5 saptamani a avut 3mm. Este ceva grav asta? va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A. Dumi Postat Ianuarie 6, 2021 Raport Distribuie Postat Ianuarie 6, 2021 Buna mamici si viitoare mamici, voi cum va simtit la 31 de saptamani? Eu simt burta foarte tare si ma doare, peste 2 zile merg la control si nu stiu cat de normale sunt aceste dureri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Ianuarie 7, 2021 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Ianuarie 7, 2021 Daca mergi in curand la control este foarte bine. De altfel - e normal ca din cand in cand burtica sa se intareasca - in acest stadiu al sarcinii. multa sanatate! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreTeo Postat Octombrie 20, 2022 Raport Distribuie Postat Octombrie 20, 2022 Bună mămici! Eu am 29 de săptămâni. Începe să fie un pic mai greu în ceea ce privește respirația, oboseala, dar și bucuria din suflet este inestimabila. Scumpa mea fetiță crește pe zi ce trece. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.