marius Postat Septembrie 28, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2013 Nu vreau sa discreditez tagma medicilor, dar ma intreb cati medici ar zice ca nu e.Da, cred ca ar fi o buna informatie pentru a pastra un echilibru de opinii. In ceea ce ma priveste deocamdata nu am gasit si nu am primit motive contrare si am primit doar motive pentru vaccin. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simona_81 Postat Septembrie 28, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 28, 2013 (editat) Niciun vaccin nu este obligatoriu ! Ele pot fi recomandate dar nu exista lege care sa oblige la asa ceva. Se vehiculeaza ca nu se primesc la gradinita copiii fara schema de vaccinare......nu exista asa ceva.....Cat despre vaccinul HPV , acum e generatia de testare si n-as vrea sa participe si copilul meu la asta. Editat de Septembrie 28, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.