Ruxandra22 Postat Noiembrie 9, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) buna ziua!!am o problema nu pot sa-mi accesez pagina de blog,de cate ori incerc sa intru nu merge mai exact cand incerc sa scriu un mesaj nou imi da eroare,nu merge deloc la pagina.va multumesc Editat de Noiembrie 9, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2013 Ruxandra- avem o mica problema tehnica la bloguri si luni dimineata va fi rezolvata! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra22 Postat Noiembrie 10, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2013 va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flo_rentza Postat Noiembrie 10, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2013 si eu am incercat si ieri si azi si nimic... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2013 Burticilor, blogurile s-au reparat de cateva ore. Succes la scris. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANNITTA_A Postat Noiembrie 13, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2013 Un super cadou pentru o viitoare mamica atat geanta in sine cat si jurnalul ,care va ramane o amintire placuta in viata mamei si a puiului ei. Eu am avut editia a-2-a agentii si mi-a prins tare bine, produsele au fost foarte bune si extrem de utile(bebe nu a facut nicio alergie/iritatie) iar din brosuri si pliante am invatat f multe si inca le mai rasfoiesc cand am unele dileme :). Jurnalul l-am imprimat si-l pastrez pentru a-l arata si puiutului cand va fi mai mare si va putea sa inteleaga. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laviari Postat Noiembrie 26, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2013 buna ziua!postarile de pe http://jurnaldesarcina.desprecopii.com/author/laviari.aspx se iau in considerare pentru geanta bebelusului 3? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
athosik Postat Noiembrie 26, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2013 Postarile din buburuze de aprilie 2014 sunt valabile???Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 26, 2013 - Laviari - actiunea Geanta Bebelusului sa mutat pe noua platforma si incepand de la 15 noiembrie nu mai luam in considerare vechiul blog. Noua platforma este aceasta http://comunitate.desprecopii.com/bloguri/19/jurnal-de-sarcina - athosik, postarile care conteaza pentru a intra in selectia pentru Geanta Bebelusului sunt doar cele de e blogul personal de la Jurnal de sarcina, aici http://comunitate.desprecopii.com/bloguri/19/jurnal-de-sarcina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurora14 Postat Decembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 1, 2013 Felicitari pentru aceasta initiativa si pentru inversunarea cu care echipa DC se zbate pentru a ne face noua gravidutelor viatza mai placuta. Si npi asteptam gentuta.Suntem tare nerabdatori sa scotocim tot coletu, pentru a vedea toate minunatiile!!! Multumim DC si sponsorilor!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.