carmencat Postat Octombrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2013 Tu inca nu dormi???? Ca de aia nu ai venit la mine, ca esti lesinata de oboseala! Si acu' ce faci??? Fugi la nani! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child Postat Octombrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 11, 2013 Cu taratele de psylium treaba sta asa: daca bei apa multa cupa ele, dai in diaree, dar nu prea bei apa, dai in constipatie. La mine a fost asa si asa, inca ma resimt, mananc doar paine prajita cu magiun sau cu unt, altceva efectiv nu pot, niste cvrigei am mancat azi, la pranz, iar acum pe seara, briosele cu faina de migadale, cu care ma laudam ieri (PUISORUL, da cautre pe google, asa am gasit si eu reteta, parca de pe culinar) De luni o sa fiu plecata in Olanda, vreo 10 zile, sa vad ce mananc pe acolo conform, va fi greu, ca nu ne permitem restaurante, asa ca sa papam ce ni se da sau ce gasim. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisorul Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 Buna dimineata! Diana, distractie frumoasa in Olanda. Bucura-te de concediu si lasa dieta pe cand te intorci. Caress, heeeeelp. Unde gasesc reteta tortului de nuca? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 (editat) ote name="child" post="7812513" timestamp="1381521937"] Cu taratele de psylium treaba sta asa: daca bei apa multa cupa ele, dai in diaree, dar nu prea bei apa, dai in constipatie. Salut!Child ,distractie placuta in Olanda. Astia la prinz, la restaurant, maninca sandvisuri cu cutitul si furculita. Am vrut sa comandam un platou cu peste/friptura si ni s-a spus ca ala e meniu de cina,asa ca mult succes! Foarte interesante proprietati au taratele de psylium .Mereu surprinzatoare natura !Asa cum sint plante care in anumite concentratii sint remediu si in altele, distructive . Cred ca o sa-mi iau 1kg si un bidon de 5kg apa ,sa elimin tot ,dupa care ma urc pe cintar fluierind si cu un zimbet larg pe fata. Cred ca o sa filmez! Meniul de ieri:MD-rosii cu cascavalG -mereP-cirnacior ,vinete cu rosii ,cascavalG-strugureC- vinete cu rosii ,cascaval,cioco sly ,smochine uscate ,seminteCombinatia de la cina clar ca n-a fost buna,ca azi am rupt cintarul.....ori retin ceva lichide ,inainte de perioada lunara.Azi sint total lipsita de chef!Afara e o vreme inchisa,care-ti reduce la 25 % cheful de orice. Nu pun ce maninc ,fiindca urmeaza petrecere la prinz ,unde e posibil sa ma comport impredictibil.Puisor ,varza asta de brusseles niciodata nu m-a atras,desi conopida ,broccoli as minca des. Sint cam din aceeasi familie ,dar varza asta nu-mi spune nimic. Poate combinata cum spui tu?... Aseara am facut aparate,dar azi e posibil sa sar sportul ,ca nu stiu la cit ajung acasa.Claudia ,distractie placuta!Caress ,bravo pt catei. Nu mai vorbi de pricomigdale cu cioco ,ca poate trag o fuga pina la tine.Andanii ,daca te rel;axeaza putin si eu fac alergie pe degetele de la mina dreapta,probabil de la detergent .....apare si dispare fara explicatie si ma maninca groaznic. Pe mina dreapta fac alergie daca port ceas,sub curea.Da ,te doare capul!Evident ,de la semintele de ieri imi e greata ,ma dopare prin stinga si prin dreapta.Aviz amatoarelor! Daca miroase a ceapa ,sa stiti ca e de la mine.Am inceput remedii naturiste impotriva caderii parului.Tocmai m-am dat cu suc de ceapa ,astept o ora si ma spal.Va tin la current cu progresele.Va pup si va doresc un weekend placut si conform! Editat de Octombrie 12, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 Puisorul, reteta originala e aici: http://artaculinara.com/forums/topic/4421-prajitura-cu-nuci-si-glazura-de-ciocolata-f1/ Ca sa l faci mai dietetic poti inlocui aproape tot uleiul cu smantana sau kefir-pune totusi macar doua linguri, ciocolata din blat redu-o la 50 g si pune doar tarate de ovaz toata cantitatea, fara faina.Mie asa imi place mai mult. Ma doare spatele in continuare, nu pot sa ma aplec deloc, si simt durerea la fiecare pas.Nici vorba de sala... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Octombrie 12, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 Va puppppSunt bagata in administrative ..... revin Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 (editat) Deci ,meniul zilei:MD-rosii cu cascavalP-tochitura de vinat cu beep ( mamaliga)brinza de burduf cu beep ( mamaliga)peste la gratar cu beep ( mamaliga)beep ( placinte)beep ( 3 guri de pepsi)C-un mar ,3 boabe de strugureRusine!De miine pina la Craciun ma comport model si luni ma rog la Sfinta Paraschiva, sa ma faca slaba ,nu de inger,ci la propriu.Noapte buna! Editat de Octombrie 12, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
child Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 DULCETICA daca incerci ce ti-ai propus cu taratele de psylium, sa-ti iei si o luna de concediu. Eu sunt in priza, scriu prezentari, articole pentru deplasare, intre timp mai doftoricesc o inimioara cu ceva febra (normal, inainte de plecarea mea, ca sa-mi mearga minunat in calatorie, ca tot nu aveam de ce sa-mi fac griji). De mancat mananc conform, am pecit-o cu putina cioco neconforma, care, de fapt, mi-am dat seama ca nu-mi place, m-am obisnuit cu cea amara. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmencat Postat Octombrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2013 Buna fetelor! Eu am avut o zi cu un meniu mai ciudat, dar conform-cafea cu cofeinaMD: branza cu ceapa si mararP1: 2 guri de pastrama sarata ocna (eu nu prea pun sare nici in mancare), niste smantana fermentata sa imi treca gustul de sare, muuulta apaP2: paste cu ton, paste cu fructe de mare (facute de caress), ness fara cofeinaG: inca o lingura de paste cu ton, ca atat a mai ramas in castron, sa pot sa il spalC: apa, apa si iar apa, nu imi mai trebuie nimic altceva, poate o ciocolatica sly Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brindusik Postat Octombrie 13, 2013 Raport Distribuie Postat Octombrie 13, 2013 girls acum s-a facut la mine frig si innorat de nu-mi vine sa scot nasul din plapuma...azi am in plan sa fac snitel de la cuptor si supa de rosii cu galuste de cascaval..si cam atat Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.