Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Iulie 2014 (Stelute de Iulie 2014)

Recommended Posts

• Răspunsuri 270
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

buna mihaela,bine ai venit. ionut e nascut pe 26.08.2011 desi dpn era 19.08...seara la 7 m-au apucat contractii la 3-.4 minute(direct) ,am ajuns la spital,era dilatata,mi-au facut epidural,`pe masa mi s-a rupt si apa si am nascut la 12:40 :)  un bebe de 4 kg ... 3960 :) a fost rapid.atunci pe masa am zis ca nu imi mai trebuie altul ,de durere,dar a trecut totul cand l.am avut in brate..mi l-a pus imediat,apoi ne.a ´´instalat´´ in camera,mama,tata si copilul,dupa 3 zile am mers acasa.cu alaptatul am terminat ca nu m,ai suportam,adormea numai la san..dar lapte mai aveam destul.

Distribuie pe alte site-uri

m-ai intrebat ce imi doresc... :) fetita..dar presimt ca v.a fi tot baietel,nu conteaza ,sanatos sa fie  :) tu ce iti doresti?  si eu am facut parte dintr-o alta odisee,pe un alt site,de la 5 luni de sarcina si tinem legatura si acum,pe facebook avem grupul nostru :) suntem multe,normal trebuia sa fim mamici de august 2011,dar am fost iulie-august-septembrie si a fost bine,au facut si intalnire,la 1 an,la 2 ani..din pacate eu nu am putut participa.. 

Sa iti traiasca fetita,ce nume interesant are !

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...