Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei minunati de septembrie - octombrie 2013 #1

Recommended Posts

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Buna dimi

.....

Cand va aud ca copii vostri dorm atatea ore imi vine sa  [bang]  ....ieri am ars mancarea, nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus. Sunt jalnica. [q]  Va apreciez pe cele care va descurcati sa le faceti pe toate ! [pup]

E nu am ars mancarea ca a venit la fix sotul si i l-am pasat pe bebe, care era marait...asa am reusit sa o termin, altfel o faceam scrum...Dar dupa 3 feluri de gatit, 2 masini spalate, plimbat 3 ore bebe in parc si cumparaturi, am picat franta aseara. NU mai aveam rabdare nici sa il linistesc la portia de urlete de seara, a stat tot sotul cu el vreo 2 ore sa adoarma...

Distribuie pe alte site-uri

Mexxa, nu te stresa...Niciuna dintre noi nu le face pe toate. Eu chiar am scris de mai multe ori ca singurul mod de a rezista psihic pentru mine e sa accept ca nu le pot face pe toate, de fapt nici jumate din ce-mi propun. Alma si sotul sunt cat se poate de intelegatori si participa si ei cum pot. In rest, aman diverse de la o zi la alta. Mancarea  o fac in functue de starea copiilor. Acum sunt amandoi inca bolnaviori, mai ales Patrick, si oricum si cina o pregatesc din ce mai am prin casolete in congelator (mai tot timpul am cate-o friptura sau tocanita congelata deoarece de obicei fac portii duble sa castig timp alte dati). Fac doar cate un piuree de cartofi sau catofi copti, legume sote sau/si salata pe langa, uneori orez cu legume si gata mancarea.

ar trebui sa apelez la metoda ta, cu congelatul!!!!

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...