pisellino Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 simona [:-)))] asta vroiam sa-i zic si eu danieleiacu serios ma batea si pe mine gandul sa il decalotez pe robi, primul copil, noroc de m-a oprit la timp neurologul lui cu care avem o relatie foarte speciala(e femeie sa nu va bata gandul la altele [soricel] ) si cu care vorbim de toate si mi-a zis o fraza de genul ca si fetitele sunt virgine ce de-acu tre sa ne ocupam si de asta?la copii nu trebuie umblat in nici un fel, am citit si m-am documentat si eu, cred ca am postat si pe aici pe forum si am ajuns la concluzia ca trebe lasat in pace stiu ca la noi in tara se fac circumcizii pe banda ca 'asa e mai bine la buzunar' pt aia care fac Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisellino Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 deci observati ce fresh sunt de dimineata da? [biz]am dormit si eu o noapte mai linistita ma simt de parca am fost undeva in vacanta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanne16 Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Hai ca nu esti singura!M-am trezit pe la 2 si apoi pe la 6, iar acum sunt pe forum! Tare, nu? [alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena_R Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Eu astept sa ma culc ca e aproape 12 noaptea, dar pitica mea doarme de 3 ore deja asa ca mai bine astept sa se trezeasca la papa decat sa ma trezesc buimaca in curand Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanne16 Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Elena, la tine nu se pune, ha ha! vorbim peste 8 ore! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena_R Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Pe mine sigur nu ma vedeti pe aici la 7 jumate ora mea.. Daca ma trezeste la papa, ii dau sa manance si ma duc inapoi in pat pt inca 2-3 ore [:-)))] Am noroc ca si ei ii place sa doarma pana pe la 10-11 incolo. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisellino Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 elena ce ti-e si cu fusul asta orar la tine e abia 12 vreau si eu pe fusu´ tau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanne16 Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Nici pe mine in mod normal, dar azi sunt mai bine dispusă?! [alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisellino Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 nanne eu beau cafeaua, asa e de buna in liniste [vampa] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanne16 Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Pisellino, vrei sa dormi iarasi? Pai fuguța in pat atunci! Oricum tu esti mai matinala decat mine. Aici e 8, la tine-i 7! [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts