Administrators Anda08 Publicat Noiembrie 14, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 14, 2013 Si fiindca se apropie postul dragii mei, haideti sa ne adunam usor usor la acest topic si sa facem o listuta lunga, frumoasa si gustoasa cu retete de post. Sa adunam de la cele mai simple si rapide retete, pana la cele mai complicate. Sunt sigura ca fiecare dintre voi stie cel putin o reteta de post, fie ca il tineti sau nu. Va astept asadar cu toate retetele pe care le stiti si/sau incercat deja [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiul11 Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Eu mi-am propus pt maine la amiaza o tocanita de cartofi cu muraturi asortate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 14, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2013 Eu maine ma orientez la servici ce voi avea la indemana, preferabil ceva nepreparat deci fara ulei ... poate paine cu marmelada si ceai ... Sambata - duminica mancarica de mazare, paprikash de cartofi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Noiembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2013 Mancare de praz cu conopida. Un kg de praz taiat fideluta, inabusit intr-un strop de ulei si apoi cu apa, conopida deja oparita care se pune deasupra, apoi niste suc de rosi, bulion, ce aveti la indemana. E super la gust! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia81 Postat Noiembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2013 ardei umpluti cu ciuperci am preparat eu, desi nu tinem post :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenn Postat Noiembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2013 [buca] Ciorba/mancare de cartofi,linte,varza,fasole.Ardei umpluti cu orez si ciuperci ,sarmale de post,mancare de conopida sau broccoli.Preferata mea e mancarea de dovlecei.Mai am-tocana de ceapa cu mamaliguta,pilaf cu salata de cruditati fara maio,clatite de post si ma mai gandesc. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Noiembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2013 Supa de fasole uscata pentru azi, iar in completare zacusca de vinete, fructe. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Noiembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 15, 2013 Eu azi am mancat zacusca de vinete (facuta de mine), ceva fistic iar la pranz penne cu sos de rosii. Cand ajung acasa voi manca ceva gem sau cartofi la cuptor, nu stiu inca.Maine voi gati fasole batuta si o ciorba de rosii cu cartofi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liliann Postat Noiembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2013 (editat) Aseara am mancat masline cu paine si ceapa de apa. Azi dimineata suc de mere, iar la pranz cartofi la cuptor in punga speciala cu sare, piper, usturoi, cimbru, curry si salata de varza. Mai spre seara vad eu.... Editat de Noiembrie 16, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiul11 Postat Noiembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2013 Sarmale cu soia, orez si ciuperciCozonac cu nucaMelci cu dulceata Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.