Administrators redactor Publicat Noiembrie 18, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 18, 2013 Si fiindca a inceput postul dragii nostri, de ce sa nu avem si cateva retete speciale si muuult mai gustoase decat cele de zi cu zi? Desprecopii va prezinta pe alese, 8 retete de sarmalute de post nemaipomenite. Va poftim la degustare ;) http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/10-sarmalute-mare.jpg cine mai completeaza aceasta lista? [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Bunica facea sarmalutze din pasat(malai macinat grosolan) cu ciuperci.N-am mancat de vreo 20 de ani dar mi-ar placea sa stiu cum se fac...Si in loc de pasat ce as putea sa pun ca aici n-am de unde sa fac rost (in afara de orez). Editat de Noiembrie 19, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.