Administrators redactor Publicat Noiembrie 18, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 18, 2013 Jos palaria pentru Olanda si olandezi!!! In teledonul organizat asta seara - s-au strans peste 14 milioane de euro pentru victimele taifunului Haiyan care a lovit Phiippine. http://www.telegraaf.nl/binnenland/22065453/__Actiedag_voor_Filipijnen__.html Este impresionat sa vezi ca unor oameni din cealalta parte a planetei - o tara mica, Olanda - le pasa de victimele si tragediei din Phillippine. Impresionant. Bravo Olanda si multumim pentru lectia de omenie! [dc] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Noiembrie 18, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 18, 2013 In teledonul organizat in uk vineri s-au strins 31.000.000 de lire sterline pentru children in need si pentru alte cauze printre care si Filipine. Aceasta actiune are loc in fiecare an in noiembrie. Uk este patria caritatilor. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 Felicitari tuturor! [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 Felicitari UK-ului.Stiu ca englezii sunt foarte atasati de idea de charity si sunt foarte activi cand e vorba de ajutat pe altii. [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papanash Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 asa este, jos palaria ! Sper ca in alte tari teledonul sa functioneze in timp real si banii sa fie imediat folositi. La noi banii stransi din teledon sunt incasati dupa niste luni de zile.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 Crucea Rosie Canadiana a primit deja donatii de 1,2 milioane de dolari pana acum. Insa tot ce se strange de acum si pana in 9 Decembrie, Guvernul Canadian o sa puna aceeasi suma. (Nu stiu daca se intelege; sa zicem ca ... canadienii doneaza $5 milioane, guvernul mai doneaza $5 milioane si asa sunt $10 milioane ptr. Philippines). Asa s0a facut si cand a fost cutremurul din Haiti. Ptr. Haiti s-au donat $20 milioane, plus $20 milioane de la guvern, deci in total, Canada a trimis CDN$40 milioane. Intreaga lume! a donat US$199 milioane ptr. Haiti! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle-usa Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 pe langa organizatiile guvernamentale care se ocupa cu asa ceva si cei care organizeaza teledoane la tv, aici majoritatea bisericilor string bani si ajutoare special si le trimit la organizatiile crestine din zona care direct sunt implicate cu oamenii la nevoie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBendis Postat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Copilasii de la scoala lui fiu-meu au avut si ei vinerea trecuta actiune in cadrul "Children in Need". Au venit la scoala imbracati in altceva decat uniforme (unii au venit in haine obisnuite, cei din clasele mai mari s-au organizat si s-au imbracat mai "tematic", fie toti in salopete, fie in treninguri, fie in "onesies" ) si pentru asta au cotizat fiecare cu cate o lira. Tot ei (consiliul elevilor) au decis ca banutii stransi sa se doneze in fondul pentru Filipine.Acum cateva luni au avut o activitate similara, "Jeans for Genes", au venit cu totii imbracati in blugi la scoala si au donat tot asa, cate o lira fiecare, iar banii s-au dus la organizatiile de caritate care se ocupa de copiii care sufera de boli genetice.Luna asta multi barbati sunt implicati in "Movember" : isi lasa mustata sa creasca (e vorba de barbati care de obicei sunt bine rasi ) timp de o luna... fiind sponsorizati de rude si prieteni, banii stransi fiind donati organizatiilor care se ocupa de problemele de sanatate ale barbatilor (cancer la prostata, si altele de acest fel) Da, lumea se implica mult aici, e un lucru care imi place mult la tara asta. Editat de Noiembrie 19, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraNicole Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Parintii copiilor din clasa mea au strand 50 de lire iar prietenii mei au strand 300 de lire pentru Noua mea tunsoare facuta pentru Children in need. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Eu as vrea sa va arat ca si catorva userite de pe DC le pasa, anul asta in special si la loc fruntas e Ralcat [flo] http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/148120-vin-sarbatorile-de-iarna/ Da, puteti da cu rosii, e post si ma bucur de ele dar am vrut neaparat sa spun asta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.