Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Felicitari Asha! Mamici de Ianuarie 2014 ( Fulguleti de Ianuarie) 16

Recommended Posts

A fost o data ca niciodata ....

Asa incepe orice poveste frumoasa si asa a inceput si povestea noastra a mamicilor de fulgusori de Ianuarie 2014.

Noi [grup] suntem mamicile [il]  fulguletilor de ianuarie[il] si asa a inceput povestea noastra :

Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5, Capitolul 6, Capitolul 7, Capitolul 8, Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11Capitolul 12 , Capitolul 13, Capitolul 14, Capitolul 15

[artif]  Au inceput sa soseasca fulguletii:  [artif]

23.11.2013 - Eva Alexandra - natural 33s/ ora: 06:45 /1740 g/44 cm/ Agpar / - de Asha12 

Suntem un [grup] format din 35 [gravired] fericite !

AlinaGraviduta - Ianuarie 2014 - [fetita] si [baietel]
Violeta_ND - 4 ianuarie 2014 [baietel]

Kourtney - 4 ianuarie 2014 [fetita]
Danyeee - 5 ianuarie 2014
Ramonika - 5 ianuarie 2014 [baietel]
Oana2014 - 5 ianuarie 2014

Pety1981 - 9 ianuarie 2014 [fetita]

Websoftro - 9 ianurarie 2014 [fetita]

Ank_adaos - 9 ianuarie [baietel]

Ramycutza - 10 ianuarie 2014
Bebenice - 10 ianuarie 2014
Cameluska - 10 ianuarie 2014 [baietel]

Ioana.P - 11 ianuarie 2014 [baietel]

Cely - 11 ianuarie 2014

Nelyka - 14 ianuarie 2014 [baietel]

Albinutadodo - 16 ianuarie [baietel]

CosminCristina - 17 ianuarie 2014 [baietel]

Adryagaby - 19 ianuarie 2014 [fetita]
Lumi_Nag - 19 ianuarie 2014 [baietel]
Pinkysor - 20 ianuarie 2014 [fetita]

LauraMihu - 20 ianuarie 2014 [baietel]
Allexxia_m - 24 ianuarie 2014 [fetita]
GabiIuli - 24 ianuarie 2014 [baietel]

Daniela74 - 25 ianuarie 2014 [fetita] si [baietel]

Feliuta - 25 ianuarie [baietel]
Carla0731 - 26 ianuarie 2014
Gabi8631 - 26 ianuarie 2014
Clauu - 26 ianuarie 2014
Happylica - 27 ianuarie 2014

Amy2010 - 27 ianuarie 2014

Ccrina - 28 ianuarie 2014 [fetita]

Andruscel - 28 ianuarie 2014 [baietel]

Unamica - 31 ianuarie 2014 [fetita]

IuliaH - 1 februarie 2014
Zubi - 6 Februarie 2014

Zile speciale, aniversarile mamicilor :

Februarie - Allexxia_m : 10 Februarie

Mai --          Kourtney - 19 Mai

AlinaGraviduta - 19 Mai

Iunie --        GabiIuli : 25 Iunie 1987

Iulie --        AdryaGaby : 31 Iulie 1979

Octombrie -- LauraMihu - 5 Octombrie

Ramonika - 27 Octombrie

Noiembrie --  Nelyka - 22 Noiembrie

Lumi_Nag : 24 Noiembrie

Decembrie -- Violeta_ND : 12 Decembrie

Ioana.P : 15 Decembrie

Pinkysor - 30 Decembrie

Dragi viitoare mamici, fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen !

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei:

Doamne, cel care ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.
Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin

RUGACIUNEA MAMEI INAINTE DE NASTERE

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.

RUGACIUNEA MAMEI DUPA NASTERE

Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

RUGACIUNEA MAMEI PENTRU COPIL

Doamne, Dumnezeul nostru, cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat lui suflarea de viata si binecuvantandu-l ai zis: cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi Harul Tau si sa Te milostivesti si asupra copiilor mei, pe cate Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i Doamne pe ei de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor Tai, ca totdeauna sa fie calauzele si povatuitorii lor spre toate faptele cele bune, ca sa Te poata lauda si preaslavi in veci. Amin

[ruga] Dumnezeu sa ne ajute sa avem sarcini pana la termen si nastere usoara si copilasi sanatosi si frumosi!

Linkuri utile pentru mamici informate :

Calcul data nasterii
Poze-ecografii pt fiecare saptamana de sarcina
Embrionul uman virtual, explicatii medicale, poze, ecografii, etc.
De la 1 zi dupa ovulatie pana la nastere
Cum sa-ti dai seama ce este bebe la eco: baietel sau fetita. Poze-eco si explicatii
Nasterea si sanatatea post-natala a mamei
Curs de puericultura
Rugaciuni,
Grupul Mamici de Ianuarie 2014,
Calculator data nasterii,
Sarcina pe Saptamani,
Dimensiuni bebe comparat cu fructe si legume
 Miscarile bebelui in burtica
 Nasteri de poveste
The business of being born
 Muzica relaxanta pentru sarcina
Cele mai bune pozitii pentru alaptat

Cont comun 

Nume utilizator :  ianurarie2014

Parola : la cerere, prin PM.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

[artif]  [artif] [artif]  

Capitol nooooooouuuuuu !!!!! Sa dea Dumnezeu sa il trecem si pe acesta cu bine !!! Ce putin mai avem !!!!!!!

K- cu placere! Vezi ca gasesti multe alte chestii utile si la pret bun. Au si Tummy Tub [incada]  e 89,9 lei, nu am idee daca e mult sau putin, au si un filmulet demonstrativ foarte dragut. Eu am comandat de la ei ceva hainute, perna de alaptat, tampoane pt sani....primesc pachetul saptamana asta si va dau de stire, sunt curioasa de calitatea produselor.

Si link-ul de la site-ul cu produse bio e foarte bun. Am aruncat azi o privire si am ochit ceva produse de pe acolo. Mi se par ok preturile, daca ar fi sa le cumpar de aici ar fi mult mai scumpe. Cred ca mai ne fac o comanda, sa mearga pachetul la mama si ea sa mi-l aduca in ianuarie cand vine la mine. Vreau niste ulei din samburi de struguri si lanolina, neaparat !!!!!!

Si DA, chiar ca e aproape incredibil ca in noi creste un bebelus [:D] , de multe ori ma intreb oare cum i-o fi lui acolo in burtica [il] de ce lucruri anume e constient, mai ales cand vad cat de ''smecher'' e atunci cand se opreste din dansat in momentul in care mangai burtica sau stau la panda sa vad ce nazbatii mai face...... [:-)))]

Editat de

hihihi, fi-miu numa ce a intors-o ca la Pitesti sau Ploiesti, nu mai stiu care e...acum are capusorul sau funduletul langa coastele mele in stanga...eu nu-mi dau seama decat ca e ceva mai zdravan, adica nu o manutza sau un piciorus...nu pot sa fac dioferenta daca e capul sau dorsala...ei, ce-o fi o fi, principalul e ca vesel si vioi...

Buna fetele:((((, sa nu ma certati pre tare, nici nu situ daca ma mai tineti minte....nu am mai intrat cred de vreo doua luni..am avut probleme in familie, pe 11 sept a murit bunica mea draga care m-a crescut si cu care ma intalneam in fiecare zi, si care se bucura de ayan ca de cea mai mare minune....plus ca a murit brusc, fulgerator, in cateva secunde, la masa. Dupa care, a doua zi, mama a facut un vertij f puternic si un mic accident vascular, am internat-o la spital pt o perioada..apoi recuperare acasa...in sfarsit, se sitme mai bine acum si ma mai ajuta. eram impartita intre doua case, cand la ea cand la mine, cu ayan, cu gradinita, cu sarcina...imi pare rau ca nu am mai intrat,dar aveam zile cand nu aveam timp sa respir,acum s-au mai linistit lucrurile.

Si acum sa vb despre lucruri mai frumoase: avem o fetita in burtica, am aflat la 22 sapt cand am facut 4D.....nu mi-a venti sa cred,era dorinta mea cea mai mare,sa am o fetita, mis e pare minunat.

in rest, suntem bine, misca prin burtica, dar miscarile sutn diferite ca la prima sarcina, adik pe ayan il simteam mai des, mai intens, isi punea mereu funduletul in sus, ins chimb,asta mica e mai ..ma si sperie uneori ca dintr-o data imi da cate una..eu sutn f speriata, plina de gtiji, nu situ din ce cauza, probabil o mica depresie, insa totul ma sperie, inclusiv nasterea, ma tot gandesc sa fie asta mica sanatoasa prin cate ma trecut in ultimul timp.la 4 D totul a iesit bine, si sper sa fie ibne pana la capat.

fetelro, sper sa ma reprimiti in grupul vostru chair daca ama vut o absenta foarte lunga, insa motivata..nu am citit nimik din urma, dar promit ca ma pun la curent cu toate.

Va imbratisez

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...