Alizee Publicat Noiembrie 19, 2013 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 19, 2013 Am intrat zilele trecute intr-un DM si am vazut ca, suplimentele alimentare de la DM, sunt mai ieftine decat in alte magazine.M-ar interesa sa aflu parerile celor care au facut o cura cu suplimentele de la DM si daca au fost multumite de rezultat. Multumesc. [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Nimeni ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Eu nu iau de acolo pt. ca mi se par mai scumpe si in concentratie mai mica decat ceea ce cumpar online. Te referi la cele facute de ei sau doar distribuite de DM? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Ma refer la cele care au sigla DM pe ambalaj. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Nu a mai incercat nimeni suplimentele DM ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Noiembrie 21, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2013 Nu [:-)))] [:-)))] [:-)))] [:-)))] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.