marius Publicat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 20, 2013 http://vitaminl.tv/video/1083?ref=fpfv Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Senzaţii tari...partea de final - cascada - e cea mai spectaculoasă. (dar si cea mai periculoasă) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 N-am putut sa ma uit mai mult de cateva secunde:))) si-am inchis pagina. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Noiembrie 20, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 20, 2013 Radeau aia...dar cam cretz...asa mi s-a parut.Oare or veni masini si din sens opus? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Postat Noiembrie 21, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2013 Nici pe jos n-as merge pe-acolo... Daca ar fi vrut sa intoarca cum ar fi procedat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Postat Noiembrie 21, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 21, 2013 foarte tare ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.