Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat (editat)

raluca: din analize reiese o mica deshidratare, iar colesterolul..am vazut si mai mari. Acum conteaza si cat din el la suta e ala rau, exista colesterol bun si rau..hdl( ala bun) si ldl (ala rau)

n-am facut decat colesterolul total.

multumesc

Editat de c.raluca
Postat

eu l-am sters la ochi cu ser si am pus laptic, a coincis cu nasul plin si i-am dat 2 zile paracetamol supozitor. la el ajunsese sa se lipeasca ochiul, deci presupun ca daca ii pui ser si lapte e ok

Postat

Ma bucur Mexxa ca a fost totul bine cu vaccinul si controlul de 2 luni.

Ela si eu zic ca dupa experienta cu acel carusel mai bine iti iei unul nou nu cred ca e vre o afacere la cat ai umblat si enervat.

Raluca, iti doresc sa se face bebe repede bine sa vezi cum e.

Alina, da mi si mie un link cu wrapul tau pls.

Mama mia ce gospodine sunteti :)

La multi ani Elena pentru bebelina de 2 lunite!!!!! [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]

Pastiluta, pune laptic din san la ochisor. Si eu am mers la cumparatori..si am cheltuit o groaza de bani , pe o geaca a sotului, niste cizme pt mine,...si cateva cumparaturi de ale gurii...

Noi suntem obositi de la atata umblat prin magazine. In Real, m-am dus la cabina de proba si acolo am alaptat (am cerut un scaun, atat) a fost perfect asa.

Postat

Buna seara la toata lumea!

La Multi Ani, Sabina!!

Pai voi faceti o multime de bunatati! Eu am facut de cina doar paine in ou si garnitura: o conserva de mazare amestecata cu o conserva de ratattouile, a iesit o chestie bestiala... si totul a durat 15 minute. Dar azi am fost harnica din alt punct de vedere, cat timp a iesit tati sa il duca pe junior la inot (si a luat-o si pe Pixie cu el) eu m-am logat si am lucrat oleaca - cum s-ar zice, macar banii de cosnita sa ii scot [:)]  Si la amiaza am evaluat/testat prin telefon o romanca ce voia sa se angajeze la o firma de interpreting, mai ies niste banuti si de acolo ( a venit o prietena si a stat cu cea mica in timpul cand am lucrat eu).

Ne asteapta si cateva zile pline: maine mergem la control cu junioara, poimaine trebuie sa ma duc sa repet testul Papanicolau, asistenta nu a luat destule celule si nu au putut face testul, iar dupa-masa mergem toata trupa lu' Papuc intr-o vizita, sambata avem 2 targuri de Craciun, cel al scolii si cel al bisericii locale, apoi cica trebuie sa mergem la MacDonalds ca au program cu nu stiu ce clovni, iar duminica ii vine lui Mister un prieten in vizita, la joaca. Nu o sa ne plictisim!

Postat

Raluca, tinem pumnii sa se faca repede bine puisorul tau.

Pastiluta, laptele meu a fost singurul remediu pentru ochisorul lui Patrick, cand am avut si noi aceeasi problemuta.

Mina, sa stii ca merita sa vinzi din lucrurile ce nu-ti mai sunt de folos. Asa economisesti banuti suficienti pentru diverse.

Azi am fost cu puii pe coclauri, am gatit si eu, am facut o baie relaxanta.Nici nu stiu cum a trecut ziua.Fug la nani si scriu mai multe dupa ce ma trezesc.

Postat

Multumim mult fetele! [flo]

Am fost si eu vreo 4 ore pe drumuri pt cumparaturile de Thanksgiving singura! Parca a fost o mini vacanta :) asa un dor mi se facuse de ea ca am lasat toate plasele in masina si am mers intai sa o vad apoi am descarcat hehe nu stiu ce ma fac cand ma intorc la lucru

De maine am musafiri pana Duminica si am in plan vreo 5 feluri de mancare: supa de curcan, salata beof tot cu curcan, caserola de fasole verde, curcan la cuptor cu piure si tiramisu! [alcool] cred ca o sa fie prima si ultima oara cand ma mai joc de-a gazda pt Thanksgiving.

Si Sabinei ii mai curge un ochisor. Inainte ii curgeau amandoi si I-am tot pus lapte dar unul vad ca nu s-a vindecat inca dar nu mai e asa rau ca inainte

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...