Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei minunati de septembrie - octombrie 2013 #4

Recommended Posts

Mina, la Lego ma bag si eu! Daca suntem aceeasi zodie, avem placeri asemănătoare ;-)

am lucrat la o firma daneza acum ceva ani si imi ziceau, de ce sa învăț daneza? Doar 4 mil o vorbesc. Avem doar Lego si Maersk... Eu zic: si nu-i de ajuns? Sa ai doua firme no. 1 in the world?!  [clo]

Arnnia, e interesant Marsupi-plus, dar eu mi-am luat wrap... Apoi l-am vazut. Pare mai usor de folosit, merge zic ei pana la 12 kg...

ma bucur ca ati scăpat de iritatie, de obicei astia mici se vindeca foarte repede, daca avem grija.

Intermezzo: eu scriu mesajul si fii-mea se kk, pai e frumos asa?! Au fost trei reprize!  [alcool]  [pk] cascam, poate adormim acum... Daca ne-am usurat, avem energie, maini si picioare-n aer! 

Elena, cand merg la cumpărături, mereu reimprospatez stocul de dulciuri. Ieri am intrat si la Billa Pai ce sa gust eu pe la 3-4 dimineata?!

o, ce frumos o sa fie cand o sa fie micutele degetele in faina, imm!

O sa fie divin, numai ca nu vor fi doar micutele degetele in faina, nu va faceti iluzii. Vor fi micutele intregi in faina :)))) 

Dar o sa fie frumos, chit ca o sa dati la aspirator si mop 2 zile dupa aia sa nu mai fie gresia (ok, si faianta, si mobila din bucatarie) alba. 

Distribuie pe alte site-uri

Neatza mamici, noi revenim ca stam tare ocupati la milkybar adica la cerere , azi implinim si noi 5 saptamani , La multi ani la toate/toti bebei si multa sanatate si sa ia in greutate .

Mexxa , sincere condoleante si sper sa treceti peste acest hop din viata .

Nanne, sa inteleg ca faci Christmas pudding??? Yammy seful meu e profesor la asa ceva , aducea in fiecare an noroc ca era vinerea dupa masa cand ne dadea sa gustam ca altfel halal plati!

Dark , ai grija de tine si sper ca nu e foarte grava cazatura, dar fa ti un check up daca te ai lovit si la bump, sa ti traiasca buburuza, si noi putem sa ne dam intalnire haideti in vizita la Big Ben !

Noi crestem dar am avut o mica problema cu pooh pooh , am fost constipati cateva zile , eu cred ca a fost de la completarea mica de seara cu LP , iar acum am oprit LP si papam doar san , ne am revenit dar nu stiu ce sa fac pe mai tarziu , a patit cineva asa ceva??

Acum mergem la spital pt inca un test de hemoglob la bebe!

Elena, asa trebuie sa il încurajezi, cine stie poate zace-n el un Masterchef si scapi de bucatareala  [soricel]

La diversificare o sa ii iau babetica stil hainuta, au la Ikea si o las sa-si faca de cap. Daca mai si mananca olecuțică, e bine.  [clo]

Mina, ma astept la faina si in chilotei, deci nu imi fac iluzii ca o sa fie ca in reclame. Am o varsta, totusi, haha. [:D] o sa spalăm parcheturi, blaturi, mese, de fapt, tati, noi mergem sa ne relaxam dupa dezastru.  [:-)))]

Hello, Daniella! Vreau si eu la Big Ben, uf. Sunt curioasa sa vad ce imi iese cu Christmas cake-ul asta, sotul l-ar injecta in fiecare zi, asa-i de nerăbdator!  [batcap]

nu am avut parte de constipatie la bebe, eu da [fri] , insa am un sfat via India... Sa mănânci un pumn de Caju crud si apoi sa ii dai papica la bebe. Cica it works wonders. Bine e posibil sa faci si tu putin de culoarea galbena, dar nu ar fi bai, nu? [pup]

Si pe al meu sot il laud cand gateste..poate poate face mai des :))))

Brrrrrrrrrrrrrrrrr [fri] e un frig afara, l-am scos pe bebe sa il duc in parc, dar am ajuns la jumatatea drumului si m-am intors..senzatie de -5 grade din cauza vantului. 

Tinem pumnii Daniela la control, eu zic ca o sa se regleze kkutz de bebe daca il alaptezi exclusiv, de la LP s-a constipat nitel. Daca nu face 2 zile atunci sa te ingrijorezi, in rest stiu ca e ok.

Eu aseara am apelat la supozitoarele  cu glicerina a lui fii'miu ca eu am ramas fara :)))))  [batcap]

Asa, doamnelor, laudati sotii cand gatesc, chiar de-ar fi doar cascaval pe paine. Trebuie incurajati sa se implice. Ce, visam eu sa ma bat acusi cu domnul meu  pe tigai, ba mai mult, sa ma faca la unele preparate ? Aseara m-am si enervat, planuisem ca dupa ce vine de la birou sa-i las copiii pe cap si sa lucrez si eu 1-2 ore fara sa ma ridic la 10 min de pe scaun. Eeeee, dar ce? A rezistat tentatiei? Lasa ca facusem eu mancare de linte cu carnati dar un hummus nu mai mancam si noi? Si da-i si fa hummus. A, uite si niste aluat prin frigider, branza e, merisoare sunt, a invartit si-o placinta. Io cu laptopul si graficele insirate pe masa din bucatarie, doar doar o veni momentul mult asteptat al linistii......da de unde.... 

N-am zis nimic nimicutz, dar tare m-am enervat......Nu mai zic ca din aluatul ala voiam sa-mi fac eu branzoaice ca la bunica, de cand poftesc la ele. Enfin, nu i-am taiat elanul dar m-am simtit ca-n povestea aia cu ai grija ce-ti doresti ..... 

Fie-mea cred ca trece de la 6 la 5 mese pe zi, ca-mi fluiera masa de ora 9-10 dimineata, de vreo cateva zile. Maine merg la pediatra sa-l vada pe cel mare, poate o cantareste si pe ea...sau mai bine m-as abtine pana la ctrl de 3 luni, ca simt ca alunec oleaca spre urmarirea paranoica a greutatii, si tare n-as vrea. Vorba aia, been there, done that.  [batcap]

ELENA, eu zic sa astepti cu optimism diversificarea, posibil sa ai surprize placute. Matei de ex a fost un copil tare curatel, n-am prea stiut ce e aia murdarit pe toata fata la o masa, sau mainile in mancare. La 1 an si 2 luni a inceput sa manance singurel cu furculita, chiar radeam cu sotu ca decat sa puna mana pe mancare mai bine a invatat sa foloseasca un tacam. Eu cred ca tine de zodie, ca fecioarele-s mai fandosite cu ordinea si curatenia (no offence, eu chiar va laud aici, care va simtiti  [pup] ).

Mina [asia] da, asa e, suntem tipicare, noi, Fecioarele  [clo] critice si autocritice.

remarcam acum pe prima pagina a dovleceilor ca ultimul nascut din Septembrie e Alexandru, iar ultimul din lista de Octombrie e Alexander. Ce frumos!  [flo2]

Nu-i interesant? sa vezi si ce ochi, si ce conexiuni fac Fecioarele, Mina, haha.

De indata ce ma apucasem de semnatura a venit sotul care a hotarat ca ramane el acasa cu fata si eu pot sa plec la Jumbo- magazinul de jucarii si alte cele, plus la Auchan pentru ale gurii si daca sunt in zona - sa intru si la Decathlon sa iau manusi pentru telefon.

Nici nu vreti sa stiti cum am alergat intr-un suflet, ca in 2 ore sa le fac pe toate.

Jumbo, e magazinul cu jucarele si mai ieftine si mai scumpe- dar din care nu ai mai iesi. Acum au o zona speciala pentru Craciun, innebuneti cate decoratiuni gasesti.

Am decis sa nu stau sa cumpar, dar in drum spre iesire m-am agatat de tot felul de nimicuri, care m-au costat 120 lei :)).

Pe repede innainte am alergat la celelate magazine si am fugit acasa.

Pe drum deja m-a sunat sotul, ca pitica urla de foame.

Mariei ii curge un ochisor si tot colecteaza ceva albicios la coltul intern al ochiului.

Acum o stergi, intr-o ora iar e cat bobul de piper.

Unul dintre pediatrii mi-a zis sa curat cu ser si atat, al doilea mi-a zis de ser si sa pun lapte din san si al treilea mi-a zis de servetele Iridium Baby- cu un extract de plante, special pentru ochisori.

Sa speram ca ii trece, ca mie mila de ea, saracuta.

Voi a-ti patit asa ceva?

Si lui Rares al meu ii curge ochisorul dar este de la canalul lacrimal infundat.

Ce plimbarete ati fost fetelor

Andra, chiar ca vei avea ocupatie

Noi nu am avut curajul sa iesim astazi, wi fost curajoasa Arnia:!

Inainte am scris ditami mesajul si cand sa postez mi-a murit bateria

Stiti cumva daca bebe nu e botezat se poate sarbatori de sf Andrei? Am intrebat pe cineva care a terminat teologia si ne-a spus ca nu se poate :(

Am gasit si restaurant pentru botez, trebuie doar sa ne hotaam pe care il alegem si data (restaurant Lascar si Mele, fost Moft)

Aseara ne-am certat cu vecinii de sub noi, 2 tinerei chiriasi din provincie cu mult tupeu, care nu respecta programul de odihna. Dau noaptea drumul la radio, va dati seama cum se aud reclamele care au sonorul si mai tare...trantescusile si isi invitav prieteni doar in dormitor. Ieri am incercat sa ma odihnesc in toate camerele pe rand, avem 3 + holul cu o canapea dsr nu s-a putut, parca ma urmareau in fiecare camera :). Asa ca la 10 jumatate seara nu am mai rezistat. Ma enerveaza ca fac in timpul saptamanii, daca era weekend intelegeam si nu inteleg de ce nu folosesc sufrageria pentru intalniri si distractie. Vecinii de sub ei sunt exasperati ca m-au abordat intro zi cand eram cu bebe afara, a zis ca le-au spus si mai rau au facut...au mai stat chiriasi dar nu s-au comportat niciodata asa...

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Adaugă...