Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Epopeea ghetarului: 3.1. Cantam pe toate vocile!

Recommended Posts

• Răspunsuri 568
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Va propun sa ascultati pe Alexandrina Hristov.

Este din chisinau, este cantareata, pictorita, poeta.

Conform wiki, "Alexandrina cântă în română, franceză și rusă. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz și soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor"

Suna pompos, dar e draguta si canta traznet.

http://www.youtube.com/watch?v=iNDrZPctw1E

Distribuie pe alte site-uri

Valeleu Rufus, treburi din astea facea numai inginerul de taica-meu. La noi isi da canalizarea duhul inaintea si in timpul fiecarei sarbatori, in mod special la cele  cu purcoi de musafiri. Si aveam canalizare din aia locala, strada e prea sus fata de casa ... Spor la reparat, sa nu te coste mult. EU pe sot nici nu il las sa repare mai mult de becuri, e mai rau decit inginer, e fizician.

Buflea, felicitari copiilor  pt rezultatele, mama ce copii destepti ai! Fara sa citeasca, ba unul dintre ei fara nici un efort!

Kari si Vivi, multzam de soare. A ajuns [pk] ! Timid, cu dinti, da a ajuns, asa ca pina avuma am fost la plimbare.

Mada, eu nu ajung prea des in tara si am si un picior aiurea, fara probat nu merge, altfel m-as baga pe Zalando (un magazin on-line la moda, nu stiu daca exista si in Romania)

Jeff Buckley, un compozitor cu o voce si un feeling din alta lume.. A murit inecat intr-un rau. S-a aruncat in apa imbracat si purtand ghete, cantand  "Whole Lotta Love" de la Led Zeppelin. S-a bazat pe faptul ca e un loc cunoscut, in care a inotat de nenumarate ori. Nu era drogat / baut ori cu ganduri sinucigase.

Un accident prostesc, la 31 de ani.

Editat de

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...