Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mos Nicolae cel timid ...

Recommended Posts

• Administrators

Desi e inca noiembrie, a inceput sa isi faca loc deja ... Mos Craciun.

In magazine se aude deja Last Christmas al lui George Michael si ... Mariah Carey care urla din rasputeri ca - tot ce vrea de Craciun is You ...

Nici urma de Mos Nicolae, care este in primul vagon al iernii care se indreapta catre noi. In Olanda de exemplu, Mos Nicolae este mult mai sarbatorit decat Mos Craciun

Pai ... haideti sa o luam cronologic si sa ii dam un pic de aer si atentie si dlui Mos Nicolae care aduce portocale la copii si parinti buni si nuieluse la copiii care nu isi fac temele...

Despre Mos Nicolae:

Povestea lui Mos Nicolae

Despre Mos Nicolae si fastul cu care este sarbatorit in alte culturi

Scrisori pentru Mos Nicolae

Mos Nicolae are ochi de copil

http://www.desprecopii.com/Images/Upload/MosNicolae-4.jpg

... asadar, la voi vine Mos Nicolae? Ce va aduce?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ai mei nu mananca portocale (beau sucul) dar asta nu inseamna ca nu-l asteapta pe Mos Nicolae. Stiu ca e mai sarac ca Mos Craciun si aduce doar dulciuri si ceva hainute. Ca sa-l pacaleasca au cerut oua kinder (dulciuri- dulciuri dar sa fie si o jucarie pe acolo....)

Momentan am in stoc la pititoare niste carti, cate un set de boxeri, cate un tricou, un fular pt cel mare, ochelari de inot pt cel mic). Nu stiu daca le pun pe toate sau mai las si pt Craciun. Le voi lua si ou kinder. Probabil bunicii vor plusa cu tot felul de dulciuri pe care ei nu prea le mananca (norocul copiilor de la tara care se vor bucura de ele).

Copilul va primi un pestisor, caras auriu, care sper sa traiasca mai mult decat ultimii 3, toti beta; sotul o trusa de manichiura pt barbati, caci m-am saturat sa mi-o tot imprumute pe a mea. Eu imi doresc un pic de liniste si nitel somn.  [:)]

La noi dulciurile sunt la ordinea zilei, chit ca-i vb de copil sau sot, asa ca numai are niciun farmec sa le mai pun in ghete si asa ceva.

ine mos nicolae, cum de nu! l-am corupt si pe sot, are e mare amator de cadouri, desi la el in tara nu se sarbatoreste.

copiii vor primi mandarine si dragoni playmobil, iar sotul o carte.

la noi nu se dau haine si sau caciuli/manusi/ciorapi de sarbatori. haine le trebuie oricum si nu fac din asta prilej de cadou.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...