Administrators redactor Publicat Noiembrie 25, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2013 Desi e inca noiembrie, a inceput sa isi faca loc deja ... Mos Craciun. In magazine se aude deja Last Christmas al lui George Michael si ... Mariah Carey care urla din rasputeri ca - tot ce vrea de Craciun is You ...Nici urma de Mos Nicolae, care este in primul vagon al iernii care se indreapta catre noi. In Olanda de exemplu, Mos Nicolae este mult mai sarbatorit decat Mos Craciun Pai ... haideti sa o luam cronologic si sa ii dam un pic de aer si atentie si dlui Mos Nicolae care aduce portocale la copii si parinti buni si nuieluse la copiii care nu isi fac temele... Despre Mos Nicolae:Povestea lui Mos NicolaeDespre Mos Nicolae si fastul cu care este sarbatorit in alte culturiScrisori pentru Mos NicolaeMos Nicolae are ochi de copil http://www.desprecopii.com/Images/Upload/MosNicolae-4.jpg ... asadar, la voi vine Mos Nicolae? Ce va aduce? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 Ai mei nu mananca portocale (beau sucul) dar asta nu inseamna ca nu-l asteapta pe Mos Nicolae. Stiu ca e mai sarac ca Mos Craciun si aduce doar dulciuri si ceva hainute. Ca sa-l pacaleasca au cerut oua kinder (dulciuri- dulciuri dar sa fie si o jucarie pe acolo....) Momentan am in stoc la pititoare niste carti, cate un set de boxeri, cate un tricou, un fular pt cel mare, ochelari de inot pt cel mic). Nu stiu daca le pun pe toate sau mai las si pt Craciun. Le voi lua si ou kinder. Probabil bunicii vor plusa cu tot felul de dulciuri pe care ei nu prea le mananca (norocul copiilor de la tara care se vor bucura de ele). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria_mami Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 Noi nu celebram Mos Nicolae, ci doar Mosh Craciun. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurora14 Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 Da asa este, si noisuntem in Belgia de ceva vreme si se pare ca Sant Nicolas e foate apreciat pe aici. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 Copilul va primi un pestisor, caras auriu, care sper sa traiasca mai mult decat ultimii 3, toti beta; sotul o trusa de manichiura pt barbati, caci m-am saturat sa mi-o tot imprumute pe a mea. Eu imi doresc un pic de liniste si nitel somn. La noi dulciurile sunt la ordinea zilei, chit ca-i vb de copil sau sot, asa ca numai are niciun farmec sa le mai pun in ghete si asa ceva. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 La noi Mos Nicolae vine cu o carte, un kit de cusut singura o jucarie si dulciuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 La noi Mos Nicolae vine cu o carte, un kit de cusut singura o jucarie si dulciuri.Ai un link la jucaria de cusut, pls [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 La noi Mos Nicolae aduce intotdeauna dulciuri si fructe pt toti ai casei si cizme+caciula pt copii. Jucarii, carti, rochii (ca eu am fete )etc nu aduce decat Mos Craciun. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 ine mos nicolae, cum de nu! l-am corupt si pe sot, are e mare amator de cadouri, desi la el in tara nu se sarbatoreste.copiii vor primi mandarine si dragoni playmobil, iar sotul o carte.la noi nu se dau haine si sau caciuli/manusi/ciorapi de sarbatori. haine le trebuie oricum si nu fac din asta prilej de cadou. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Noiembrie 25, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2013 Szivarvany, m-am uitat pe site la Carrefour si nu le vad acolo, desi au. Sunt 2 feluri de kituri, unele mai mici cu care faci ori iepuras, papusa si unele mai mari cu care faci o perna sau geanta. Cele mici sunt in jur de 35 ron iar cele mari cam 60. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.