Ramoon Publicat Noiembrie 27, 2013 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2013 Salutare! Cina ma poate ajuta si pe mine cu ceva sugestii/info despre pensiuni care organizeaza Rev 2014? ma intereseaza o pensiune pt. 4 familii undeva nu f departe de Brasov. Stiu ca e cam tarziu dar poate mai e ceva liber... Mersi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Noiembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Noiembrie 27, 2013 Prin Bran-Moeciu sunt o gramada, trebuie sa mai fie ceva liber, totusi mai e 1 luna pana la revelion.Referinte nu stiu sa-ti dau, am stat si noi prin diverse locuri (dar primavara/vara, nu de sarbatori) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramoon Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2013 Mersi Monica!Am reusit sa gasim ceva prin Covasna. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.