Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca ai rau de masina nu inseamna neaparat ca ai sa ai rau de mare. Si apoi vasele de croaziera is foarte mari, nici nu simti cind merge, doar daca va pride vreo furtuna masiva, atunci simti ca esti pe mare. Altfel nu cred ca ai sa ai nici o problema. La noi sint de vinzare la raft pastile pentru motion sickness, poti sa iei cu tine just in case.

Distribuie pe alte site-uri

Navele astea de croaziera sunt ca niste orase plutitoare nici nu simti cand se misca.

Am fost in croaziera 7 zile si n-am avut rau, desi in masina daca incerc sa citesc mi se face rau, sau daca sunt pasager si mai e cineva langa mine si stam de vorba, tre' sa stau cu privirea in directia de mers, daca stau sucita spre persoana de langa mine mi se face rau.

Tot in croaziera, la un stop, am fost snorkeling si ca sa ajungem la locul cu pricina am mers cu o barca mai mica si erau valuri. Am crezut ca mor de rau.

Dar cu vaporul de croaziera n-am simtit nimic.

Un side effect micut, cand coboram pe pamant aveam senzatia ca sunt ca pe valuri:)))

Asa mi-a zis o tanti de la un magazin in Porto Rico cand am intrebat de ce mi se misca pamantul sub picioare:)), m-a intrebat daca am venit cu croaziera:)) si mi-a zis ca e normal dupa ce petreci mult timp pe vas sa simti valuri sub picioare pe pamant:)).

Stai fara grija... Eu am rau de masina, de avion si de lift...Fara gluma.

Dar in croaziera nu am simtit nimic. Si am fost in 5 pana acum. Este adevarat ca nu am prins furtuni puternice in niciuna.

Sigur te vei simti bine. Oricum, au pastile contra raului de mare la receptie. Sunt gratuite pentru pasageri.

Ce-i drept, experienta mea e de vreo 100 de ani...dar nava era uriasa (era un ferryboat cu ai multe niveluri, pe un nivel intra chiar trenul pe cale ferata... pe altul camioane, masini etc ) - deci destul de mare.

La una din astfel de treceri, nu a fost furtuna chiar, in schimb tangajul (asa se spune?) a fost farte mare - nu puteai merge in picioare, de alfel trebia sa stai doar jos. La WC era plin de lume ce vomita. In zona de restaurant, toate suporturile pe rotile de tavi se balansau alandala dintr-o parte in alta...a fost horror.

Ia-ti la tine ce trebuie, sansele sunt poate mici sa ti se intample ceva de genul acesta, dar tu trebuie sa fii pregatita cu medicatie corespunzatoare. Mai bine sa existe si sa n-o folosesti, decat sa ai nevoie si sa nu ai de unde sa iei.

In rest...distractie placuta! Eu am facut 2 revelioane pe vas, minunate de altfel! (povestea de mai sus se intampla prin anii 2000)

Peste putin timp voi pleca intr-o croaziera,insa am o neliniste - raul de mare.

Eu nu pot calatori in nici un chip cu autocarul,chiar si in masina am greata pe distante mari.

Oare ma voi simti rau si pe vas?

Luna, eu am rau de mare. INSA, pe vas de croaziera nici nu simti miscarea, e atat de mare, ca nu simti. Eu nici nu am stiut cand am plecat din port. Am fost in luna mai in croaziera si intr-o saptamana, o singura seara mi-a fost un pic rau, erau valuri mari . Insa, per total, cum spuneam, nici nu simti miscarea. Eu, personal, pe yacht sau pe un catamaran imi dau si stomacul afara, daca urc fara medicamente inainte... Relax si enjoy! 

• 1 month later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...