Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ski in Bansko, Bulgaria, a fost cineva?

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Noi am fost acum 3 ani. Comparativ cu Romania e clar mai bine (dar aproape oriunde e mai bine ca in Romania deci nu e neaparat un criteriu  [:)]). Austria, Elvetia, Germania, Italia sunt totusi peste Bansko.

In anul cand am fost noi nu prea era zapada insa tunurile mergeau non stop, deci se putea schia. Jos la telescaun era coada insa mergea foarte repede, nu ca la noi. Din pacate in ultima zi, la ultima coborare fiu-meu si-a fracturat tibia pt ca a cazut si nu i-au sarit claparii (atentie cum va vi-i strangeti, sa fie cat mai slabe legaturile); l-au dus la baza partiei, i-au pus osul la loc, ghips - destul de profesionisti, nimic de reprosat.

Una peste alta serviciile sunt corecte, raportul calitate / pret la fel, dar nu ai atatia zeci de kilometri de partie ca in Austria si este posibil sa ninga mai putin intr-un an (nefiind langa ghetar e mai riscant). Si chiar daca merg tunurile, zapada artificiala e totusi... artificiala :):) In plus, cand am fost noi erau destul de mult turisti, mai ales rusi  [batcap]  [batcap]

In concluzie intre Valea Prahovei si Bansko as alege cu siguranta Bansko, dar intre Bansko si Austria as alege Austria.

Editat de
Distribuie pe alte site-uri

Am fost anul trecut. Eu nu skiez, doar copiii . Pentru ca am fost in vacanta era destul de aglomerat si la ei, plus ca s-a suprapus si Craciunul pe rit vechi. Cu toate astea, in afara gondolei, dimineata, la restul instalatilor de transport nu se statea la coada mai mult de 5 minute. Pentru ca eram in grup si skiori si paltonari am ales sa urcam cu masinile pana la punctul intermediar si astfel am evitat statul la gondola.

Zapada a fost, instalatiile functionau bine, partiile erau ingrijite (daca se facea undeva gheata imediat bagau tunurile). Pentru copii am luat 3 zile monitor si omul a fost foarte atent si corect.

In Bulgaria e mai ieftin si mai bine ca la noi. In Austia e mai bine ca in Bulgaria dar mult mai scump (si departe pt cei din Romania).

Anul asta vom merge tot in Bulgaria la ski.

cunoscatorii spun ca nici nu se compara poiana brasov cu bansko. e mult mai bine la bansko din toate punctele de vedere. cauta impresii pe acel site romanesc de impresii turistice, astfel incat sa alegi o cazare asa cum va place (gasiti pentru toate buzunarele si pretentiile).

eu am fost in bansko acum 3 ani, in decembrie (la inceputul lunii), intr-un teambuilding. nu schiez, deci nu-mi pot da cu parerea asupra partiilor si instalatiilor, nici macar n-am ajuns pana la partii, dar alti colegi care stiu sa schieze au fost, au inchiriat echipament, le-a placut, iar preturile pentru skiat / inchiriat echipament au fost convenabile.

mi-a placut statiunea, desi micuta, e plina de viata in perioada iernii, gasesti si cateva obiective turistice de vizitat in zona (manastirea rila - deosebita, chiar merita s-o vedeti, piramidele din stob)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...