Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei minunati de septembrie - octombrie 2013 #5

Recommended Posts

• Răspunsuri 260
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

tre sa recuperez, am avut musafiri si am lipsit  [flo2]  deci hello noi suntem bine, azi mi-a venit CM desi alaptez exclusiv dar albert nu pare deloc deranjat de asta deci toate bune pana acum 

am treaba multa azi ca abia dimineata au plecat si am de facut curat, obsesia mea(gresita si prost gandita) ca ma mananca paianjenii  [fri]

va las o zi buna  [flo2]

Distribuie pe alte site-uri

fetelor, dupa ce trecem de new baby nr 3 de la pampers, ce urmeaza? Activ baby dau baby dry?

Eu votez pentru Active baby. Sunt mai soft si parca au forma mai buna. Cu Active n-am avut inca accidente, cu baby dry am mai avut si scapari pe langa scutec [:)]  pentru ca gelul ala dinauntru se umfla foarte repede..

E pana ne intalnim la Londra, raportez ca l-am cunoscut pe bebe Alexandru si pe mamica lui frumoasa Arnia si ei pe noi. A fost tare frumos....deja mai vreau, speram sa mai avem vreme frumoasa si sa ne revedem curand

Daca e frumos, duminica vine cineva in Cismigiu?

Fetelor am nevoie de parerea voastra merge acest poncho sa ma imbrac cu el la botez, cu cizme lungi alb-crem si colanti? Avand in vedere ca botezul este ziua, este in ianuarie e frig, si vreau sa mai port costumatia, nu sa ramana prin sifonier.

Poate puteti sa imi raspundeti sa il cumpar azi la reducere!

http://www.glittio.ro/haine/poncho/poncho-taida-rosu

Editat de

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...