Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dovlecei minunati de septembrie - octombrie 2013 #6

Recommended Posts

Multumesc fetelor. Exact asa voi face, formula exact cum e pe cutie si voi incerca sa maresc intervalul dintre mese ......

Criss, asa face si-al meu, se poate "glumi" cu udatul, schimbatul,colicii si alte neplaceri dar cand e de foame plange rau de tot...nu exista metoda decat  "mufarea" la biberon.

I-am dat Nexium acum e cam agitat...hmmm ..sper sa nu fie de la el...are gaze si se strange ca la colici..sau poate chiar or fi colici.

Petele sunt cam de 1 cm jumate dar aproape insesizabile...sincer eu nu le vazusem , doar cu lumina puternica se pot vedea. Am vorbit acum cu sotul si mi-a zis ca si el si toata familia lui au aceste pete in aceeasi locatie...sper sa fie asa ...oricum o sa urmaresc problema.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 245
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Si ca sa va explic,bendi mai ales nu stiu de ce ati tras concluzia ca ii dau mancare la propriu copilului,asta a fost prima data cand albert a mancat, ce i-am mai dat eu pana acum doar a GUSTAT adica pus pe varful la lingurita si scuipat nici nu cred ca a inghitit ceva ca ii iesea tot afara si albert are 4 luni fara 2 zile nu 3 luni jumate

Daca va mai zic si ce mi-a zis pediatrul chiar ca ma fugariti de pe aici, a zis deci CITAT ca mamele din ziua de azi cred ca nu e bine sa dai la bebelus mancare dar de fapt e foarte important mai ales cand incepe sa salibeze sa ii dai sa guste umpic de morcov si cartof ca molfaielile lui il vor ajuta mai tarziu sa vorbeasca mai repede

Aveti liber la rosii si oua deci aruncati

Pisellino, rosii si oua eventual la pediatru, nu tie. Da' cum costa bani, le tin in frigider.

Nu mamicile insista sa nu se dea bebelusilor altceva decat lapte in primele 6 luni, ci asta e recomandarea OMS/WHO (Organizatia Mondiala a Sanatatii/World Health Organization):

http://www.who.int/features/qa/21/en/

NHS (adica National Health System in Marea Britanie) recomanda la fel, introducerea "solidelor"  tot cam la 6 luni: 

http://www.nhs.uk/start4life/Documents/PDFs/Introducing_solid_foods.pdf

Da, are dreptate medicul cand spune ca molfaitul si mestecatul mancarii ajuta bebele sa isi dezvolte vorbirea, dar asta nu inseamna mancarica data la varste asa de mici, ci dat copilului mancarea care va fi intai piure, apoi zdrobita cu furculita, apoi bucatele...mai incolo. La varsta pe care o au bebelusii nostri e prematur sa spunem ca daca nu primesc mancarica (piure, supa sau altceva) nu li se dezvolta vorbitul.

Fiecare face ce vrea, dar repet, OMS/WHO recomanda pentru toti bebelusii hranitul cu lapte exclusiv pana catre 6 luni - chiar daca se mai gaseste pediatru mai de moda veche care sa recomande ceiutz si suculetz la 2 luni jumate, supa de legume la 3 luni, grisulet si biscuiti rasi la 4. Acum cateva luni aparuse pe forum o mamica mandra ca ii scosese toate mesele de noapte la bebelusa ei de 2 luni, dandu-i apa, tot asa, la recomandarea unei pediatre cu reputatie cica foarte buna. Eu una prefer sa merg pe linia OMS-ului si a NHS-ului.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...