Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

juninca vânzătoare

Recommended Posts

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Uite ...chiar nu l-am mai citit demult pe ion Cristoiu,insa acelasi stil ironico-mistocaresc si superior ca altfel nu s epoate.

E oare "junica vinzatoare"de la taraba(numai denumirea asta arata repuslia vis a vis de o clasa sociala ce nu i se ridica la nivelul pretenztziilor domnului d epe meleaguri vrincene)obligata sa-l abordeze pe Ion Cristoiu(si nu numai)si sa-i ofere informatzii ,detalii?

Ce inseamna asta ca "junica vinzatoare"trebuie sa citeasca toata cartzile de pe taraba?

Daca isi doreste stil si ma rog,ambiantza...nu cumperi carte d ela taraba,te duci in cea mai luxoasa librarie bucuresteana si acolo potzi ridica alte pretentzii.

Ma rog,asta in ce priveste pretentziile dinsului.

Dana

Distribuie pe alte site-uri

Vai de mine, n-am mai citit de mult ceva atat de jenant... si e rusinos faptul ca se publica asa ceva. Mai ales ca vorbeste direct despre niste persoane care pot fi identificate, adica maine cineva poate merge la acele tarabe sa vada cu ochii lui "junincile". E normal asa ceva?

Va mira?

Vi se pare mult?

Si totusi....

"Juninca" mi se pare mult mai putin decat "mizerabila" desi si intr-o parte si in alta este contestat "caracterul de om" al interlocutorului.

Din moment ce pe acest forum este scuzabila o asemenea atitudine de ce v-ar indigna acelasi lucru in piata?

Poate doar din fatarnicie, alta explicatie nu exista.

http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/148444-patriotism-mândria-si-rusinea-de-a-fi-român/page-39

Editat de

De câte ori nu vi s a întâmplat sa Intrați intr un magazin si sa fiti ignorați de vânzătoare sau chiar sa le așteptați,fiind limitati de timp,apoi plecand si înjurând printre Dinți.

Domnul jurnalist se referă la serviciile care exista in societatea românească,ignoranta totala pentru plătitorul de taxe,cetateanul de rând.

personal mi s a întâmplat si mie,si nu numai,ceva asemanator,încât,câteodată,mi e greata si refuz sa mai cumpăr din locuri unde vad ca vanzatoarele nu prezintă interes in a-și efectua munca cum trebuie.Si mai sunt si rele de gura.Sunt pentru!!!!

Nu sunt de acord cu modalitatea in care a prezentat cazul respectiv.

Mda....

"În cărucior, printre suluri de hârtie igienică, sticle de ulei, chipsuri şi cutii de conserve, un puradel linge de zor o îngheţată, mânjindu-se pe bot ca un purceluş pe rât.

"

...stil de om intelectual, presupun?

Presupun ca domnul Cristoiu nu se injoseste sa cumpere hartie igienica. Probabil ca de aia are nevoie de atitea carti ....

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...