marius Publicat Decembrie 9, 2013 Raport Distribuie Publicat Decembrie 9, 2013 Vis a vis de furtuna (chiar si personala) http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/148444-patriotism-m%C3%A2ndria-si-rusinea-de-a-fi-rom%C3%A2n/page-43 care a avut loc zilele trecute si pentru ca subiectul este inchis si nu doresc sa scriu in cadrul lui as dori sa fac cateva precizari strict personale. 1. Imi pare rau ca s-a ajuns la acel punct 2. Imi cer scuze fata de cei pe care i-am jignit.3. Este o consecinta a faptului ca mi s-a atribuit in mod incorect ideea ca as avea sau as promova o ideologie rasiala4. In viata mea ca si om nu am acceptat nedreptatea indiferent de locul si de forma ei de manifestare5. Niciodata Marius nu va inghiti lucruri nedemne indiferent de consecinte.6. Cred ca lucrurile au scapat de sub control.7. Nu are nici o legatura cu ideea de moderator. Ok asta ar fi, inca o data scuze fata de cei pe care i-am jignit. Ma mai scap si eu. Marius Pernes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts