dyanaM Postat Decembrie 13, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2013 Ce iti poti dori decat sa auzi cuvantl " mama " ? Si astepti , astepti ...... pana cand nu iti doresti sa auzi decat un sunet sau ceva care sa te faca sa iti dai seama ca copilul tau stie ca esti acolo . Cand ai auzit acel sunet iti doresti un zambet si la fel urmeaza o luuunnnggaa asteptare si tot asa pana se implineste ce iti doresti pentru copilul tau . Munca zi de zi si lupta zi de zi doar pentru un zambet sau pentru un simplu gest . Am fost si despartita 2 luni pentru ca sotul meu nu reusea sa realizeze ca eu nu mai pot si sunt foarte obosita . A realizat ca sunt femeie si am nevoie de multe alte lucruri . Lupta continua si speranta ramane pana cand inca nu stim . Prietenii au disparut iar cei care veneau pe la noi au uitat de mult ca avem nevoie de ajutor si sustinere . Suntem doar noi trei . Cei trei muschetari . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alynta27 Postat Decembrie 15, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2013 Cami multumesc pentru cuvintele frumoase!Cred ca aveam nevoie de incurajarile tuturor!Dyana imi pare rau pentru voi! SI familia mea (eu,sot si copii) se confrunta deseori cu singuratatea. Tare as vrea ca din cand in cand sa ni se deschida usa- mai ales de catre bunici, sa fiu intrebata daca mai pot- chiar daca formal! Asa ca te inteleg perfect! imi pare rau ca problemele v-au divizat pe voi doi! De multe ori pe noi ne-a tinut alaturi credinta si duhovnicul, care ne e si "prieten", daca as putea zice asa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altanonim Postat Noiembrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 28, 2014 Ma inclin in fata voastra... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash1 Postat Martie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2015 buna ziua tuturor , va re/salut dupa cativa ani de absenta pe forumul desprecopii.sunt ardeiash de pe forumul vechi , vad ca cineva mi-a ''rezervat'' nick-ul asa ca m-am transformat in ardeiash1 :) , am vrut sa pastrez acest nick pentru ca sa ma puteti identifica mai bine dupa cum stiti, sunt posesoara unui copil cu dizabilitati (asa cum se spune in titlu ), mi se pare foarte , cum sa spun, cu ''manusi'' , aceasta intitulare... prefer handicapat, la o adica :( a fi parinte de copil ''altfel'' te transforma chiar si pe tine intr-un parinte ''altfel'' pentru ca cei din jur , vrând nevrând te compatimesc, te trateaza altfel, te exclud din randul parintilor normali.. da, prietenii mei au fost selectati , la nasterea copilului meu: e trist, dar va jur ca este adevarat. despre acest lucru as putea vorbi mult.. pentru ca am suferit multe , mult prea multe.si uite asa am devenit mai ''sensibila '' cautand la ''Generatia despre copii'' pe acest forum rubrica dedicata copiilor speciali, ma-ntrebam cum de au fost eliminati ... pentru ca stiu ca aici exista foarte multe umere pe care poti plange.. pur si simplu nu intelegeam... desprecopii a fost la un moment dat pentru mine un loc in care am cunoscut oameni buni, minunati... nu se poate, trebuie sa fie pe undeva...am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare... no, mi-am revenit... si am reinceput cautarile: ei bine, va rog sa-mi permiteti sa va semnalez , hai sa spunem , (Nu) o discriminare, (Nu) o neintelegere .. ci doar... o chestiune care trebuie inteleasa mai bine- copiii cu dizabilitati sunt tot copiii... va rog sa ma credeti: merita sa fie pusi in ''Generatia desprecopii'' fara doar si poate... nu se pune in discutie asta- sunt copii si punct.va rog nu-i excludeti .. puneti-i alaturi de voi. de ce NU la sanatatea familiei ? pt ca de ex : dizabilitatile de invatare http://medlive.hotnews.ro/dizabilitati-invatare-nu-inseamna-retard-deficienta-invatare.htmlnu au de-a face cu sanatatea , asa cum nici copilasii cu retard mintal dar care sunt din punct de vedere fizic .. perfect sanatosi .. nu trebuie mutati in alta parte.exemplele sunt nenumarate , credeti-masi tot ce important de stiut este ca sunt COPII si merita pusi intre copii de ce acest subiect? pentru ca la inscrierea pe acest forum am vrut sa bifez optiunea ... sunt mama ... dar nu ma incadrez decat .... la alte motive.... si as fi vrut sa raspund si eu , cot la cot cu celelalte mamici ce ma intereseaza mai mult: am un copil altfel care merita sa se inscrie in lista copiilor .. doar pentru ca este un COPIL no, acum chiar sper ca ma citeste cinevamultumesc de intelegere Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Martie 13, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 13, 2015 Ardeiash, bine ai revenit! Fostul tau nick este rezervat pt ca e al tau, probabil ar fi trebuit sa treci prin procedura de reactivare a contului pe platforma noua. Sanatate multa copilului tau! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash1 Postat Martie 16, 2015 Raport Distribuie Postat Martie 16, 2015 nu am reusit reactivarea :)dar nu asta era ideea .. ci un feed-back la ceea ce am scris: marturisesc ca este exact la ceea ce m-am asteptat: adica niciun feed-backmultumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash1 Postat Ianuarie 23, 2020 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2020 in 2015 scriam aici si vad ca nimeni nu a citit.. intr-un cincinal ...unele dizabiltati nu tin de sanatate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qarina Postat Ianuarie 23, 2020 Raport Distribuie Postat Ianuarie 23, 2020 Ardeiash .... forumul in general nu mai are trafic. eu am intru din an in pasti si vad de fiecare data cum scade dialogul, prezenta. Sincer m-am mirat ca am intrat azi si am vazut topicul asta fa fiind activ Nu cred ca are a face cu dizabilitatile. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.