MElise Publicat Decembrie 10, 2013 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2013 A început deja luna cadourilor şi peste tot citesc tot felul de sugestii, de idei despre cadouri posibile de Crăciun. Şi cu toate astea sunt convinsă că de multe ori Moşul o dă în bară. Haideţi să facem o listă cu lucrurile pe care nu le-aţi pune niciodată sub brad sau pe care nu v-aţi dori să le găsiţi vreodată sub brad. Eu una ştiu că aş detesta să găsesc o cratiţă sau orice altceva din categoria ustensilelor de bucătărie, iar de pus... nu le-aş pune niciodată copiilor chestii pe care să le folosească la şcoală. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Decembrie 10, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2013 Anul asta am fost ajutor de Mos in doua actiuni, in cea de pe forum unde am aflat dorintele copiilor chiar de la coordonatoarele de caz colege si prietene de aici din lacul cu ratzushte si in cea de la munca, unde am ajutat-o pe cea care organizeaza actiunea cu traducerile scrisorilor copiilor din romana in engleza pentru Mos Craciunii veniti din alte meleaguri.Ce am citit in scrisorile traduse ca isi doreau copiii, ca si ce am citit in scrisorile aduse de Laura25 de exemplu ... pentru mine au reprezentat niste puncte de cotitura in a defini cadoul de Craciun. Multi, majoritatea copiilor pentru care am tradus scrisorile, (cam 50 din 65 scrisori traduse doar de mine) isi doresc rechizite si haine de iarna. Adica produse de baza daca stai sa te gandesti bine, nu?Cand am citit scrisoarea unei fetite care isi dorea de la Mos poza mamei ei plecate la munca in Italia si care nu castiga suficient sa vina acasa de sarbatori ... m-a luat plansul. Dar cand am citit scrisoarea unui baietel de pe forum care isi dorea mancare de la Mos ... m-a luat si disperarea.Ai pune mancare in lista de dorinte de Craciun? Nu cred. Ai pune sosete ca alti copii anul trecut ? Sau o pilota / patura /ceva sa tina de frig noaptea?Fiu-meu viseaza tablete ... altul viseaza mancare ... altul viseaza echipament pentru a ajunge un mare campion ...Si cum ziceam ... pentru mine, pregatirile pentru Craciunui de anul acesta ... au schimbat mult felul in care ma gandesc la cadouri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Decembrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2013 Nu mai era un subiect asemanator acu cateva zile ? Ralu, minunat raspuns [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene_Bunny Postat Decembrie 11, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2013 Uitati-va la scrisoarea pentru Mos Craciun a fetitei lui blue_starr (e pe topicul de la concursul cu scrisori). Scrie banane, portocale, un pix galben si un caiet roz. Ma lasa fara cuvinte. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.