Administrators redactor Publicat Decembrie 11, 2013 Administrators Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2013 Divortul este o experiența care face parte din vietile unora dintre noi si care, ne place sau nu sa acceptam, ne modeleaza caracterul si modul de a percepe lumea. Dar ...Exista viata dupa divort ! Din ceea ce am trait eu, un lucru este sigur: exista viata si dupa divort si uneori avem nevoie de o astfel de experienta ca sa descoperim cine suntem cu adevarat!citeste: Divortul sau sfarsitul care iti da dreptul la un nou inceput http://www.desprecopii.com/Images/SitePages/divort-ma.gif Ne-ar bucura daca ne-ati povesti cum ati trecut peste tristetea realitatii divortului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MElise Postat Decembrie 30, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 30, 2013 Am recitit articolul... încercnd să mă regăsesc... de data asta e altfel... cu toate că gustul amar e şi mai amar parcă. Amestec de vină, de dorinţă de eliberare, reproşul că meriţi ceva mai bun în viaţă, combinat cu mustrări de conştiinţă produse de suferinţa pe care o provoci celor din jur... Un amalgam de stări care se concretizează în alternarea registrelor de comunicare cu cei din jur şi mai ales cu cei direct implicaţi. Desigur, un divorţ nu este sfârşitul lumii, dar lasă în urmă cicatrici, oricare va fi fiind finalul. Ideal este să poţi comunica, dincolo de divorţul în sine, însă, după aproape 2 experienţe, am ajuns la concluzia că este practic imposibil şi asta e frustrant pentru un om care îşi doreşte să poată comunica... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.