Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Demisia ministrului Barbu

Recommended Posts

Am vazut acum la stiri. Dupa numeroasele reactii negative si interventia lui Antonescu care i- a cerut sa plece din functie     ,ministrul  Culturii , Barbu si - a anuntat demisia. Pentru cei care nu stiu ,recent acesta afirmase ca suma alocata programului national destinat pacientilor cu hiv e prea mare. Eu zic ca e o urmare fireasca ,desi era mai bine sa o fi facut mai repede si din proprie initiativa.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am vazut acum la stiri. Dupa numeroasele reactii negative si interventia lui Antonescu care i- a cerut sa plece din functie     ,ministrul  Culturii , Barbu si - a anuntat demisia. Pentru cei care nu stiu ,recent acesta afirmase ca suma alocata programului national destinat pacientilor cu hiv e prea mare. Eu zic ca e o urmare fireasca ,desi era mai bine sa o fi facut mai repede si din proprie initiativa.

Da de cind ministrul culturii dramuieste banii destinati sanatatii? Sau isi da cu parerea in acesta problema?

S-a dat cu parerea ca banii pt bolnavi sunt mai multi decat pt insitutia condusa de 'mnealui.

"Ministrul Daniel Barbu a participat, duminică, la o serie de manifestări denumite SpectActor de la Teatrul Naţional din Craiova, iar, la finalul acestora, a răspuns mai multor întrebări venite din rândul celor prezenţi în sala de spectacole.

Printre răspunsurile ministrului s-a numărat şi cel în care a făcut referire la suma mare alocată pentru programul de prevenire şi combatere HIV/SIDA: "La dezbaterile pe bugetul 2014, m-a frapat, m-a cutremurat cu adevărat următorul lucru. Credeţi-mă, nu vreau să par cinic în faţa dumneavoastră, cu tot respectul pentru respectiva categorie de concetăţeni ai noştri. Bugetul, programul naţional pentru prevenirea şi tratarea HIV/SIDA este jumătate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Deci, ai Ministerul Culturii şi programul naţional de combatere şi tratament HIV/SIDA. Jumătate. Unu la doi. După părerea mea, nu suntem în Africa de Sud. Nu sunt milioane de concetăţeni afectaţi de acest hidos flagel al epocii noastre.

Personal, nu înţeleg. Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri Shakespeare sau cât de amplu am putea face evenimentul, Festivalul Shakespeare de la Craiova, dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate", a spus ministrul Daniel Barbu."
 sursa : http://www.realitatea.net/ministrul-culturii-daniel-barbu-a-demisionat-dupa-declaratiile-privind-bugetul-anti-hiv_1338221.html

Da de cind ministrul culturii dramuieste banii destinati sanatatii? Sau isi da cu parerea in acesta problema?

Daca-i in guvern participa si voteaza bugetul.

Ministrul Daniel Barbu şi-a sponsorizat nevasta -

Tot din Cotidianul, de care Mirela spunea ca este o publicatie USL! [:)]

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...