Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

D-na invatatoare,cum sa ne intelegem?

Recommended Posts

buna seara

nu am mai scris de mult timp pe forum din lipsa de timp si de probleme dar de citit citesc si raspund daca am ce spune

deci acum am o problema cu invatatoarea lui fi-miu si nu stiu daca sunt eu deplasata sau asa e acum si sa incep povestea

"am cautat timp de un an de zile scoala si invatatoarea care am crezut eu ca s-ar potrivi cu baiatul meu care este si sensibil si nebunatic si foarte istet,am gasit-o si l-am inscris ,toate bune,dupa inscriere mi-a spus ca ar vrea sa mergem la after-ul unde lucreaza ea sa avem continuitate si am zis:Waw,SUPER (scap si de grija temelor si de stresul meu pt ca recunosc nu stiu daca mai fac fata problemelor care se dau acum,este ff multa logica),pana intr-o zi cand au inceput problemele la after,ba ca e mancarea rece,ba ca soferul a vrut sa il lase la scoala pt ca nu s-a urcat unde a zis el,etc..pana intr-o zi cand a venit copilul si mi-a zis ca toti copii au citit la after,doar pe el l-a pus sa deseneze,am intrebat-o pe d-na si mi-a spus ca el stie sa citeasca f bine si nu este necesar(m-am suparat , binenteles) si multe alte chestii care i le-a facut la citit,scris.etc dar am trecut peste toate in speranta ca va fi bine.

Sambata din intamplare am vazut ca al meu copil avea dintele definitiv din fata ciobit un sfert din el,l-am intrebat ce s-a intamplat si a zis ca la after s-a jucat cu un copil s-au impins ,s cazut si s-a spart,ok si i-ai spus d-nei? Da a zis ca nu am nimic sa nu ma mai vait ea nu vede nimic

De data asta mi-a pus capac,m-am dus la after si i-am spus d-nei invatatoare ca sunt suparata ca nu mi-a spus nimic de ceea ce s-a intamplat si copilul nu mai vine la after de la 1 ianuarie,ok acum problema mea este ca azi copilul a venit si mi-a spus ca d-na la scoala dupa ce au facut un cerc copii pe hol l-a luat doar pe el si i-a spus "Nemernicule,mars in clasa!"

Maine ma duc la scoala nu stiu sunt suparata ,sunt deprimata,sunt trista,as vrea sa fug din aceasta tara sau nu stiu ce sa fac,cum sa abordez problema ,cum sa spun sa nu deranjez,cum sa spun sa apar drepturile copilului meu,ce sa fac? voi ce ati face? in acelasi timp imi este frica si de ceea ce va urma pt ca eu nu pot sa il ajut cu temele doar el sa si le faca dar.......nu stiu va roooog ajutati-ma

multumesc din suflet

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu zic sa te calmezi in primul rind,mergi la scoala si afla ce s-a intimplat si abia apoi itzi potzi face un "plan de bataie"daca este cazul!

Cred ca te-ai pripit facind afirmatzia ca nu mai vine la after,mai ales ca tu spui ca nu te potzi ocupa de el,incearca s avezi ce s-a intimplat si la after si fii ferma spunind ca vrei sa afli tot ce se intimpla cu copilul tau acolo,doar tu potzi hotari cit e de grav sau nu.

Cu jignitul la scoala...esti sigura ca asta a spus?

Daca da,mergi la directziune si adu la cunostintza ce s-a intimplat.

Insa trebuie sa te calmezi,sa potzi actziona lucid!

Dana

Poate ar fi mai bine sa-l muti la alta clasa. Chiar daca pe moment se va purta mai bine cu baiatul, pe parcurs tot il va nedreptati cumva. Poate la note sau ignorandu-l.

Oricum la director trebuie sa ajungi. Cred ca ar trebui sa depui o plangere scrisa (dupa ce vei fi sigura ca l-a jignit), ca altfel nu vot face nimic.

lovitul s-a intamplat la after,la scoala l-a jignit iar eu nu mai inteleg cum un om care ar trebui sa te educe te jigneste,deci poate ma ajuta cineva va rooog ce drepturi am ce pot face.Politia ce crezi ca face?pe bune...

Nu e treaba Politiei. Tehnic discutand a conducerii scolii si/sau ulterior Inspectoratul scolar.

Tot tehnic discutand se va trata in mod egal. Adica ambele parti pot sa aiba sau sa nu aiba dreptate. In general adevarul este undeva pe la mijloc. Daca se va constata ca nu este culpa invatatoarei nu vor exista decat doua variante.

1. Ori copilul se va adapta cerintelor

2. Ori se va recomanda o alta institutie de invatamant.

Daca este culpa invatatoarei in functie de situatie se vor lua masurile de rigoare corespunzatoare.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...