Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute,cum va imbracati de sarbatori?

Recommended Posts

Perioada sarbatorilor de iarna este una din cele mai frumose din an. Ca si graviduta este mai greu sa-mi aleg hainele,iar aici nu ma prea ajuta nici magazinele...  Daca de Craciun, ma descurc,de Revelion, nu am nici cea mai vaga idee. Mi-ar place o rochita, moderata ca pret, dar nu prea am variante.

Voi,cu ce va imbracati si mai ales de unde?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Depinde unde faci Revelionul, probabil undeva unde ai nevoie de o tinuta eleganta.

Eu, de exemplu, stau acasa (voi pasi in luna a 8-a de Revelion, nu ma simt in stare de chefuri), asa ca voi imbraca ceva confortabil, nu pijamale sau trening, insa ceva comod, in primul rand.

Si neaparat cu rosu, am eu o superstitie cu rosu in noaptea dintre ani [pk]

Anul acesta am zis sa facem ceva diferit,avand in vedere ca bebe la anul o sa fie de doar cateva luni si vom exclude din start plecatul de acasa. Asadar, mergem la restaurant. Cei drept nici sarcina nu este atat de avansata (aprox.21 de saptamani) si-mi permite o mica extravaganta...

Nu-mi trebuie ceva scump,dar sa fie elegant. Ideea este ca nu vreau sa fac o investitie in ceva ce nu o sa mai port dupa nastere. Nu am in garderoba mea o rochita de gravida demna de mers la restaurant.

Inca mai caut,desi paleta nu este atat de larga pentru gravidute.

Editat de

Eu am ales sa fac investitii in haine de gravida in perioada sarcinii, ca sa ma pot bucura din toate punctele de vedere de ea, sa ma simt bine in pielea mea, imbracata cat mai frumos posibil. La a treia sarcina mi-am cumparat cele mai multe haine de gravida[:D].

Mi se parea aiurea sa ma imbrac in haine de una-doua marimi mai mari, pentru ca oricum nici pe acelea nu urma sa le mai port dupa sarcina. Asa ca mi-am luat geaca de iarna de gravida, pardesiu de primavara de gravida, rochii de gravida, pulovere de gravida, dresuri de gravida, bluze, pantaloni, de toate. Am si primit de imprumut cateva obiecte pe care le-am purtat cu mare drag. Nu sunt de acord cu conceptia: ce rost are sa le cumpar daca nu le port decat cateva luni. Are, pentru acele cateva luni in care ai toate motivele sa simti ca infloresti.

M-am aprovizionat de la Rococo, H&M, LCWaikiki, Kiabi (pacat ca nu mai e in Romania) si o pereche de pantaloni de la C&A. Nu au fost foarte scumpe si m-au facut sa ma simt f f bine, mai ales ca am mers la servici pana la 36 de saptamani de sarcina, am mers la un botez la 36 de saptamani si 3 zile, am botezat eu pe la vreo 24, am fost activa.

Intr-adevar, unele haine de gravida nu sunt prea reusite dar daca le cauti cu atentie si rabdare gasesti lucruri frumoase.

Editat de

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...