Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Muzica din timpul liceului

Recommended Posts

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am facut liceul intre 1993-1997, deci tot cam in perioada aceea, si imi aduc aminte la fel, de Macarena, Coco Jambo, Jessica Jay - Casablanca, Ace of base - All that she wants, hapy nation, Culture Beat - Mr Vain, Spice Girls - Wannabe, Fan Factory (diverse melodii, nu mai mai tin minte numele), La Bouche...

Cam astea imi vin in minte din perioada aia

Distribuie pe alte site-uri

Mei, muzica lirica se refera strict la opera.

Pe vremea mea le spuneam blues-uri.

In sens mai larg are si alte semnificatii.

3. Care aparține muzicii de operă, referitor la muzica de operă. ♦ (Despre voce) Care se caracterizează prin sonoritate dulce, lipsită de încordare, prin mobilitate; (despre cântăreți) care are o astfel de voce. – Din fr. lyrique.

In liceu (88-92) ascultam Depeche Mode, Scorpions, Judas Priest, Metallica, Roxette si multi altii, ca nu-i mai stiu pe toti....din trupele romanesti : Iris, Compact (am fost la concerte la Iris inainte de Revolutie, la Sala Polivalenta in Bucuresti; imbracati in camasi cachi, cu manusi din piele taiate, cu lanturi care atarnau; dadeam din cap acolo de ne durea ceafa o saptamana dupa...dar era mega cool...imi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri).

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...