natalia_nica Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Guns'nRoses la greu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Eu am facut liceul intre 1993-1997, deci tot cam in perioada aceea, si imi aduc aminte la fel, de Macarena, Coco Jambo, Jessica Jay - Casablanca, Ace of base - All that she wants, hapy nation, Culture Beat - Mr Vain, Spice Girls - Wannabe, Fan Factory (diverse melodii, nu mai mai tin minte numele), La Bouche...Cam astea imi vin in minte din perioada aia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monicabo Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Eurithmis, Scatman.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Alphaville , Europe Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aschiutza Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Ca melodie romaneasca imi aduc aminte la repezeala doar de Mircea Rusu cu Omul bun si pomul copt . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Mei, muzica lirica se refera strict la opera. Pe vremea mea le spuneam blues-uri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 (editat) O-Zone - De Ce Plang Chitarele O-Zone - Dragostea Din Tei Editat de Decembrie 16, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deceneus Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Mei, muzica lirica se refera strict la opera. Pe vremea mea le spuneam blues-uri.In sens mai larg are si alte semnificatii. 3. Care aparține muzicii de operă, referitor la muzica de operă. ♦ (Despre voce) Care se caracterizează prin sonoritate dulce, lipsită de încordare, prin mobilitate; (despre cântăreți) care are o astfel de voce. – Din fr. lyrique. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Deceneus ai folosit sintagma "muzica lirica" si mentin ceea ce am spus. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ella73 Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 In liceu (88-92) ascultam Depeche Mode, Scorpions, Judas Priest, Metallica, Roxette si multi altii, ca nu-i mai stiu pe toti....din trupele romanesti : Iris, Compact (am fost la concerte la Iris inainte de Revolutie, la Sala Polivalenta in Bucuresti; imbracati in camasi cachi, cu manusi din piele taiate, cu lanturi care atarnau; dadeam din cap acolo de ne durea ceafa o saptamana dupa...dar era mega cool...imi aduc aminte cu nostalgie de acele vremuri). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.