Letitia1 Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Toto Cutugno n-a ascultat nimeni cu l'italiano ori Insieme. Aouleu ce-mi placea!!! Victoria_mami, luisa1983 și mihahegarty 3 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Toto Cutugno n-a ascultat nimeni cu l'italiano ori Insieme. Aouleu ce-mi placea!!!Eu,eu,eu!!!!! [pk] Eu am fost indragostita de muzica lui sia cum cind mai aud cite o melodie ,simt fluturi in stomac! Doar ca eu nu eram in liceu...ehe...eram "mai batrina"!!! Dana mihahegarty, luisa1983, lili_mar și 1 altul 4 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Letitzia,abia dupa ce am pus linkurile d epe you tube am vazut ca si tu tot la melodiile astea te-ai referit! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
capcaunul Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Gazebo - I like Chopin, hitul clasei noastre a 12-a si apoi hitul banchetului.Dupa numai un an, in ultima luna de armata, cand AMR-ul cobora sub 30, tocmai ne sosea, pe cai numai de noi stiute, Brothers in Arms, abia lansat - nebunie generala! Se asculta seara de seara la difuzor, dar si ziua, pe ascuns, in castile de transmisiuni, spre disperarea comandantilor nostri. luisa1983, Alizee, mihahegarty și 1 altul 4 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Gazebo - I like Chopin, hitul clasei noastre a 12-a si apoi hitul banchetului.Dupa numai un an, in ultima luna de armata, cand AMR-ul cobora sub 30, tocmai ne sosea, pe cai numai de noi stiute, Brothers in Arms, abia lansat - nebunie generala! Se asculta seara de seara la difuzor, dar si ziua, pe ascuns, in castile de transmisiuni, spre disperarea comandantilor nostri.Cred ca esti cu vreo 2-3 ani mai mare ca mine,ca I like Chopin si Red.red Wine...erau hit-rui cind eram eu in clasa a 9-10 a. Dana Editat de Decembrie 16, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Si tot din perioada aia: www.youtube.com/watch?v=UBYnT8JY7sE edit:Lionel Richie -Hello Editat de Decembrie 16, 2013 natalia_nica 1 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Alizee Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Doamne, ce mai dansam pe melodia asta ! [il] capcaunul și mihahegarty 2 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Alizee Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Si pe asta : Editat de Decembrie 16, 2013 luisa1983, Victoria_mami și mihahegarty 3 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
capcaunul Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Si imediat dupa ce am terminat liceul a inceput ... iadul! Pentru unii din noi iadul, pentru altii raiul. Un fenomen care a durat ani de zile si care a spart discotecile in doua tabere ireconciliabile: Modern Talking [bang] luisa1983, Victoria_mami și mihahegarty 3 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
andacos Postat Decembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2013 Si imediat dupa ce am terminat liceul a inceput ... iadul! Pentru unii din noi iadul, pentru altii raiul. Un fenomen care a durat ani de zile si care a spart discotecile in doua tabere ireconciliabile: Modern Talking [bang] Ha,ha...eram intr-a 11 cind a inceput fenomenul Modern Talking si fox-ul! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.