Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Muzica din timpul liceului

Recommended Posts

Toto Cutugno n-a ascultat nimeni cu  l'italiano ori Insieme. Aouleu ce-mi placea!!!

Eu,eu,eu!!!!! [pk] [pk]

Eu am fost indragostita de muzica lui sia cum cind mai aud cite o melodie ,simt fluturi in stomac!

Doar ca eu nu eram in liceu...ehe...eram "mai batrina"!!!

Dana

Distribuie pe alte site-uri

Gazebo - I like Chopin, hitul clasei noastre a 12-a si apoi hitul banchetului.

Dupa numai un an, in ultima luna de armata, cand AMR-ul cobora sub 30, tocmai ne sosea, pe cai numai de noi stiute, Brothers in Arms, abia lansat - nebunie generala! Se asculta seara de seara la difuzor, dar si ziua, pe ascuns, in castile de transmisiuni, spre disperarea comandantilor nostri.

Gazebo - I like Chopin, hitul clasei noastre a 12-a si apoi hitul banchetului.

Dupa numai un an, in ultima luna de armata, cand AMR-ul cobora sub 30, tocmai ne sosea, pe cai numai de noi stiute, Brothers in Arms, abia lansat - nebunie generala! Se asculta seara de seara la difuzor, dar si ziua, pe ascuns, in castile de transmisiuni, spre disperarea comandantilor nostri.

Cred ca esti cu vreo 2-3 ani mai mare ca mine,ca I like Chopin si Red.red Wine...erau hit-rui cind eram eu in clasa a 9-10 a.

Dana

Editat de

Si imediat dupa ce am terminat liceul a inceput ... iadul! Pentru unii din noi iadul, pentru altii raiul. Un fenomen care a durat ani de zile si care a spart discotecile in doua tabere ireconciliabile: Modern Talking [bang] [bang] [bang]

Ha,ha...eram intr-a 11 cind a inceput fenomenul Modern Talking si fox-ul! [:D]

Dana

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
  • Adaugă...